Arzuanne Yesimakkoc bende bu gün yengem beşik getirmiş eşimin teyzesi pijama getirmiş bana iyice moda girdim artık belli olsun da hem eşya alırız hem ona göre sesleniriz çocuğa 😄
Meryemtolga Yesimakkoc aynen zorlanmadim sadece canim gece 1 de istedigi icin açık yer bulmakta zorlandık 🤣
Yesimakkoc Eflosunannesi sahibine sorup alabilirsin yada göz hakkı diye bişey var tadına bakmak için bitane izin almadanda alabilirsin
mydeno13 Yesimakkoc ekşi idi sürekli hala da ekşi seviyorum ekşi olann herseyi oğlum olacak ilk bebeğim de hep tatlı yedim oğlan oldu herhalde vücut ne eksik ise onu istiyor bu ara herkes aşure atıyor onu çok çekiyor ..
Yesimakkoc mydeno13 güzel yapılırsa yenir ama bazıları çok saçma sapan şeyler koyuyo içine duyunca midem bulandı et koyan varmış tatlıyla et ne alakaysa
Bhan93 İştahsız biri değilim çok sık acıkıyorum yiyorum da ama canım şunu çekti olayı hiç yok bende hep aynı düzenimde normalde de sevdiğim ve yediğim şeylerle devam😂
Bhan93 Yesimakkoc 18 haftayı bitiriyorum genelde aşermeler ilk 12 hafta olur diyorlar ama bilmiyorum 😂
Yesimakkoc Arzuanne valla eşim oğlum diyo erkek mi olsun istiyorsun diyorum yok diyo allah söyleti heralde sağlıklı olsun fark etmiyo diyo bende pek bişey hissedemedim henüz oğlum diyince tuhaf oldum tam tersi çıkar kesin dedim ben bebeğimiz diye sesleniyorum 😂
NewMom___ @Yesimakkoc aynen bir sor bakalım ama normalmiş olması hamilelerin çoğunluğunda oluyormuş çünkü daha hassas oluyor vücudumuz haliylede müsait duruma geliyor
Yesimakkoc Bhan93 erken aşeren gebeleremiz varmış değişiyo sanırım insandan insana rğyasına giren bile varmış 😂
Yesimakkoc Bhan93 erken aşeren gebeleremiz varmış değişiyo sanırım insandan insana rğyasına giren bile varmış 😂
Bhan93 Yesimakkoc 😂 ben 2. Çocuğuma hamileyim aşermenin psikolojik olduğu fikrindeyim yani hamile olunca aşermem gerekiyor diye düşünüyor beden canının çektiği şeyin adı aşermek oluyor sanki🫠😂