Yesimakkoc Tinii_minii_mom ayy yedim vala bi kaç defa kardeşlerim yapıp yiyodu kokusu gelince bende yemek istiyodum yedim şuan kaynanam gildeyim burda kimse yemediği için canım istemiyor
Yesimakkoc Derinnmom ben köydeyim işte kaynanamlarda kalıyorum istesemde onlar merkezden getirene kadar bu sıcakta eriycekler burda bakkalda var ama onları istemiyo canım limonlu vişneli falan istiyo neyse artık haftaya randevum var ozaman alırım
Akcabusra937 Yesimakkoc hiç sanmıyorum. Hamileliğimin başından beri ekşiye olan düşkünlüğüm arttı. Kilo kilo ekşi erik yedim. Limonu olduğu gibi yedim. Olmamış üzüm ekşi diye onları yedim. 29+6 haftalık hamileyim oğlum olacak inşallah 😊
Arzuanne Yesimakkoc hayırlısı neyse o olsun benimde belli değil doktor tahmin etmiş de söylemedi bu cuma 14. Hafta inşallah artık söyler
Yesimakkoc Eflosunannesi nar daha olgunlaşmadı kaynanamların bahçesinde var sen söyleyince benimde aklıma düştü bak 😂
Meryemtolga Yesimakkoc Su ana dek bi taze incir cekti kuru değil bide çiğköfte cekti o kadar 9+2 haftaligiz.