Diyetisyen Mrvkrgl06 benim sancılarım başladı canım ama açıklığım yokmuş şuan bugünde mide bulantım başladı kendimi hiç iyi hissetmiyorum :(
Diyetisyen Mrvkrgl06 valla ben adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı yaşıyorum ve belim kopacak gibi ağrıyor ama yalancı sancılar işte
Diyetisyen Dilekkkk ayy hamileliğin en zor zamanları son aylarmış gerçekten her anlamda zor cidden 🤦♀️
KaderekiKrmz Bende 35+3 teyim . Aşırı derece mide bulantısı var . Yemek yemek için kendimi zorluyorum iki lokma yiyemiyorum . Pazartesi gitmeyi düşünüyorum doktora . Böyle bebek kilo almaz diye endişe ediyorum .
Diyetisyen KaderekiKrmz yemeye çalış kuzum daha çok tuzlu şeyler yemeye çalış çorba falan iç bende öyleyim ama yememezlik yapma zorla kendini.
Bestenurasya Diyetisyen son 6 gün kaldı 39+1 im ama inan bugün bile kustum. Hamileliğim den çok çektim çok şükür bebeğim iyi ama ben kusmaktan bıktım 🤦🏻♀️ kimi hamilelikte ilk 3 ay kimisinde hiç kimisinde de sonuna kadar bence.
Diyetisyen Bestenurasya ben hamileliğimin 2.ayından 3.ayına kadar mide bulantısı yaşadım sonra geçti bir daha yaşamadım. Ve bugün yine mide bulantısı gerçekten çok zor :(
Bittersweet Diyetisyen bebegin mideye baskisi artiyor sanirim. Artik her gece reflu yanmam var gunduzleri de bulanti oluyor mutlaka yeniden komulardan etkilenmeye basladim
Aksa_korkmaz Diyetisyen bana da doğum belirtisi dediler ama 39 haftamıza girdik doğurmadığım kesin yani 😂