Hatice_123456 Kubrakarahan bana doktorum 32. Haftada gün vercem demişti bende oyuzden 32. Haftaya ayarladım randevum u
Hatice_123456 Kubrakarahan 2 aydır gitmedim ayın 22 sinde gitcem ondan sonra nezaman çağırır bilmiyorum
Busrata33 Hatice_123456 tarih alınmadı daha tam 25Eylül-1ekim arası olur dedi doktorum,belki de daha erken gebelik kolestazı belirleyecek herşeyi..31+1 genelde 1hafta önce gün veriyor doktorlar
Ilosunuz1 palperol sanırım bendede yalancı kasilmalar oluyor 30+5 ve sürekli bebeğim toplanıyor gün içinde 4.5 kere korkmaya başladım bende çok hareketli bide ilk gebelik tecrubesizim 🥺
palperol Ilosunuz1 ay evet ya toplanma meselesi bizdede var ozellıkle duz oturunca ortada bazen yan mı duruyo ne korkunç duruyo karın😅😂
Hdemir1618 Hatice_123456 sıcaklar vücudumun çoğu yerinde isilik yaptı cildiyeye gittim krem verdi . Doğum şeklimi göğüs hastalıkları önümüzdeki hafta belirleyecek akciğerimden ameliyatlıyım hayırlısıyla kısçem olacak❤️
Ilosunuz1 palperol evet evet çok kötü oluyor karın bu konu hakkında post açmıştım az önce ama normalmiş içim rahatladı çünkü çok korkuyordum 🥰
adatuna 31+0’dayız sıcaklar mahvediyor, geceleri uyku haram oldu resmen bi de sabah iş var gece uyuyamıyorum zor oluyor. Kızım da sağolsun çok hareketli sürekli canımı acıtmakla uğraşıyor :)
Suleglpk_22 Hatice_123456 Sıcakta uykum geliyor ama uyurken terliyorum 🥴şuan 31+0 olduk çok şükür kızım olacak daha gün verilmedi bakalım hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah 😊♥️
Suleglpk_22 Hatice_123456 Yok canım daha söylemedi sezaryen doğum olacakta daha erken yinede söylemesi
EmreBeyiBeklerken Hatice_123456 32+4 üm ben de geleyim mi 😜 kasilmam uzun zamandır oluyor ara ara, bir de bu hafta itibariyle vajinal bölgemde batma hissi yaşıyorum çok sinir bozucu 🤷 ayaklarım davul oldu 39-40 giyerim normalde ama eşimin 46 numara ayakkabısını giyiyorum bazen çok şişince arka tarafı bol ama üstten tutuyor hiç büyük gibi gelmiyor valla 😂
Hatice_123456 EmreBeyiBeklerken çok ödem var demekki sende ayaklarını hep uzatman lazım yukarı bide yürüyüş gerçi ben yuruyemiyorum sizde nasıl durum
EmreBeyiBeklerken Hatice_123456 otura kalka anca yürüyorum eşim koluna giriyor genelde. Ayaklarimi uzatıyorum hep altına da yastık koyuyorum ama bana mısın demiyor valla günlerdir inmedi 🤷🤷