Berraeray1 Bugün de test yaptım sabah ilk başta bir şey çıkmadı ama sonra çöpe atacakken fark ettim ki böyle olmuş bu kuruma çizgisi mi yoksa normal çizgi mi
Bebegim3444 Berraeray1 hangi marka canım test. Bu erken gebelik testlerinde üzerinde yasiyor 10 15 dakika bekleyin diye. Bende ilk yaptiginda cikmadi bekledim biraz o sekilde gördum. Ama o bir kac dakika sanki yıllar gbi gecti 😂
alpmomm_ Berraeray1 benimde 5. Gündü 8. Günde kanda öğrendim canım eğer transferden sonra çatlatma iğnesi vurdurmadysan kan ver istersen
alpmomm_ Berraeray1 en iyisi kan testi ben transferin 5. Günü erken gebelik testi yapmıştım negatifti
ElBam Bu marka test adamı çok yanıltıyor hep böyle bi cizgi çıkıyor. Benim başıma 2 kere geldi ve kuruma çizgisiydi. Ama inşallah sizde vardır 8. Günü kan verin yada başka bi test alın
ElBam Bebegim3444 markası comfort diye biliyorum canım aradan 1 yıl gecicek tam hatırlayamadım . Ben en çok predictor early sevdim birde artımed
dudaktan_kalbe25 Berraeray1 valla bn dayanamdm gittim direk kan verdim 7. Gün cıktı hic böle seylerle ugrasmadım sende mesela yrın ver bnm cıktı belki sennde cıkar bak
Bebegim3444 ElBam artimed değişik bir test. Gecen sene yaptığımda cift çıktı kanda negatifti. Bi transfer imde üçüncü günü yaptım yine cift çıktı silik sekilde aman yine bozuktur dedim attım yedinci günü prodecor ile yaptım pozitif 😂