Mucizem24 Geceleri ve sabah kalktığımda öyle kramp giriyor ki bacaklarıma bi anda kas katı oluyorum sonra kazıklarıma ağrı giriyor az önce yine yaşadım bu kasılmalar yüzünden bebege bisey olacak diye korkuyorum doktorum magnimore önermişti siz ne kullanıyorsunuz ?
1prensesannesi_ Mucizem24 efermag ve magnorm yazmıştı bana doktorum geçen gittiğimde efermag yazmıştı
Ebebe Mucizem24 ben de magnimore plus kullanıyorum ama yine oluyor hafif gerinmeye çalışsam refleks olarak uyanırken kitleniyor bacağım hemen kramp giriyor
Mucizem24 1prensesannesi_ kaç haftalıksiniz acaba gece yatmadan aç mı tok mu alıyorsunuz gebeliğimin ilk zamanlarından buyana yaşıyorum rahim kasılıyor sanki bacağımı kurtarayım derken 😔
Nanemola Ben ocean ın magnezyum kullanıyorum , akşamları yatarken alınırsa faydası oluyormuş, bana iyi geliyor
Mucizem24 Nanemola ocean baska vitaminlerin den kullanmıştım daha önce cuma günü kontrolüm var 1 hafta sabredebilirsem sorucam. Bu kasılmalar bebeğimi etkiler diye korkuyorum açıkçası
1prensesannesi_ Mucizem24 37+2 haftalık hamileyim doktorum bı iki haftadır günde iki taneye çıkardı sen kaç haftalıksin
Mucizem24 1prensesannesi_ daha çok küçük bende ona şaşırıyorum 11 haftalık öyle bir kramp giriyor ki nasıl anlatsam rahim kaslarım sıkışıyor sanki icer de sonra da kasık ağrısı..
Mucizem24 1prensesannesi_ muz ye dediler soda iç dediler ama takviye almadan geçmeyecek sanırım çok teşekkür ederim 🙏🏻
Holamerf Mucizem24 muzu düzenli kullanın bırakmayın ben bıraktım aynı bacak kramplarını yaşıyorum bi de baldır mı derler baya ağrıyor şimdi tekrar muza başladım çünkü gerçekten faydasını görüyordum ama bıraktığım için daha 4. Günümde yeni yeni fayda etmeye başladı o da yani günde 2 tane yedim tavsiye ederim muzu faydalı gerçekten ama bırakınca kısa süre sonra başlıyor
Mucizem24 1prensesannesi_ evet ezan okundu hayırlı sabahlar :) beni yataktan fırlatan kramplarım sağolsun😊
Aysehappymom Mucizem24 bol bol su Maden suyu günde 1 şişe iç canım Magnezyumu aksatma bir süre sonra geçiyor kramplar
Mucizem24 Aysehappymom su çok içiyorum ama takviye alınca düzelir inşallah sabah uyandığımda dönemiyorum bile kasılmaktan