Youngmotherr Evazada erkek hiç istemiyor.. 39+4üm sancım var ama gelesi yoktu bugün gelmek için direniyor gelsin bari yeter
Damla Evazada benimki de gelmek istemedi 40+6 da zorunlu sezaryen oldum. Kızlar erken gelir diyeni bulup öpmek istiyorum 😂😂
Evazada Youngmotherr sabr tükendi bendede ama belimde ağrı var bekliyorum fazla olucakmı diye daha hafif
Selcan21 Youngmotherr aynı durumu bende yaşıyorum bir yerde toplanıyor sancı giriyo o an düzelince geçiyor sık sık tekrarlıyor ama doğuramadım kaç haftalık oldunuz
Youngmotherr Selcan21 dün doktordaydım 39+4 oldum sancılarım düzenli çıktı ama yüksek değildi yarın yine gel dedi olmazsa doğum başlanır dedi
Selcan21 Youngmotherr anladım inşallah sağ Salim biran önce kucağınıza almak nasip olur Açıklığınız felan var mıydı muayene edildi mi ?
Selcan21 Youngmotherr bende 38+1 2 cm açıklık var ilerlesin diye yürüyüş ney yapıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım birde bebek karnimds toplanınca iki taraf da sertleşiyor sizinde öyle mi
Selcan21 Youngmotherr gerçekten zor ya toplandıkça aşırı can yakıyor benimde böyle değil toplanınca iki tarafım da sertleşiyor canım aşırı yanıyo