yeninesilanne-99 Elif-d-s normal herşeyi yiyorum yemek seçmiyorum ama bu aralar sıcaktan yemek yiyemiyorum resmen sıvı besleniyorum
Nurcihannan Elif-d-s tam 35 haftalıkken 2200 gr dedi doktor banada geriden geliyo gbisine konustu ama normal kuzum doktorların dediklerine takılma bu kadar sağlıklı olsunda kilo cok önemli değil doktorlarda zaten anca işleri olumsuz konusmak
Arzu_Ak Sağlıklı olsunlarda kilo doğuncada alınır ne yazıkki benim bebişte zayıf 36da 2800dü 38de 2900 olmuş 15 günde 100 gram almış doktorumda biraz minyon bir bebek dedi elimden geldiğince yemeye çalışıyorum tabi en önemlisi sağlıkla kavuşmak🥰
DeryaDefnee Elif-d-s bizim de aynısı oldu kilolu iri bebek falan diyordu doktorumuz 2hafta önden gidiyor diyordu şimdi haftada 100gram bile almıyor önceki kontrolde 2 haftada 180 gram almıştı yine. Ama normal dedi siz de korkmayın ben doktora güvenip içimi rahatlatiyorum
Seval2468 Elif-d-s 34+0 da 2600 du 36+0 da 3100 grdi yani haftada 250 gr almış yani o haftalarda 200 -250 gr alıyorlar