plajterligi Sevgi_Ayse123 evet ben doktoruma sormuştum yapabilirsin demişti sonra bu forumdakiler çok aklımı karıştırdı emin olamadım annemlerde bağlamışlardı bıraktım bağlamayı doğumdan sonra bi kaç gün bağlandı sonra başlatmadım göbeğim çıktı normalde devam etseydim erimişti bile
Melekkkkkkk 68 kilo ile hamile kaldım,doğum yaptığım gün 78 idim. Doğum yaptıktan 2 gün sonra tartıldıgımda 64 kg düştüm. Hiç bişey yapmama gerek kalmadı ve daha da eski kilomdanda düştüm belki bişey yapmanıza gerek kalmaz canınınızı sıkmayın :)
Candanylmz Didemmm88 https://ty.gl/de4lxp1cyp Korse linki bu canım. Ben acil sezaryen oldum 15 gün takmadım iç dikişe zararı olur zaten ilk bir hafta zaten ödem gidiyor ikinci hafta tak çok sıkmadan zaten yavaş yavaş alışıyorsun acıda sancıda gidiyor ben tam 2 hafta taktım sabah takıyordum gece 2-3 saat çıkarıp vücudu dinlendirip tekrar takıp yatıyordum sabahta kalktıgımda kahvaltı yaparken çıkardım gene bir kaç saat dinlenip takıyordum hem çabuk toparlandım hemde şuan 1 ay 6 gün oldu göbegim dümdüz.
Candanylmz Sevgi_Ayse123 hahaha aşkım valla gidiyor dogumdan bir hafta sonra yüzün vücudun öyle bir iniyor ki onlar hepsi ödem ben 1 hafta sonra sanki çökmüş gibiydim öyle bi indi yani 😂
rumeyshaan Sevgi_Ayse123 24 kilo almistim 14 kilo verdim 27 gunde 10 kilom kaldi onu da yavas yavas veririm diyorum benim odemim cok fazlaydi maalesef