Sevgili arkadaşlar babam her zaman şöyle der kızım herkesin hayatı toz pembe gibi gelir dışardan bakana ama kimse dertsiz sorunsuz olmaz her zaman kendinden aşağıda olanlara bak mutlu ol yüksektekilere bakarsan mutlu olamazsın hem kendine hem çevrene zarar verirsin der gerçektende öyle cahilken her şey mükemmel olacak gibi geliyor ama illaki bi yerlerde sorun çıkıyor ya kaynana ya elti ya koca ya da yeri geliyor kendi ailenle imtihan oluyorsun valla 13 yıllık evliyim o kadar büyük imtihanlardan geçtim ki anlatsam ay çok şükür elde neler var dersin her zaman ailem arkamdaydı da ama babam Allah uzun ömür versin çok güzel nasihat verir elde olan bu istediğin gibi olmaz her yönden düşün diye yönlendirdi o zor zamanlarımda babam destek oldu şimdi çok memnunum 2 kızım var 3.yolda o kadar üzerime düşüyor ki seviyorum ben onu ne olursa olsun o benim eşim diyorum herşey sabırdan sonra geliyor Allah hiç kimsenin huzurunu bozmasın erkekler konuşan kadından nefret ediyor bi hata yaptığında hiç konuşmuyorum kendi hatasını hemen anlıyor eskiden olsa kavga kıyamet beni evde bırakır annesine kalmaya giderdi SABIR!!! SABIR ACIDIR AMA MEYVESİ TATLIDIR CANLAR