Amineyavuzselim Arkadaşım öncelikle senin kendini ve bebeğini düşünmen lazım. Bence annen hiç aramasın çünkü onların araması gerekiyor... Annen baban maddi manevi destek veriyorsa şimdilik ses etmeyin. Hele sen hiç şuan bunları düşünüp kendini üzüp strese girme. Her halükarda eşin yanına gelecek... Belki akşam belkide doğum zamanı.. Gelmemesinin mümkünatı yok. Bunu muhakkak düşün. Ne olursa olsun burada eşin hatalı. Sözlerinden dolayı. Annen ararsa daha da kendini haklı görecekler ve siz aradığınız için gelecek... Bırakında kendileri zahmet etsin. Zaten gelmeyen ya da geç gelen insan yaptığından utanır illaki sen hamilesin. Gönlünü almaları lazım. Sen sabırla bekle bu günlerde her kötü yaşanan olayla gibi gececek. Eşin muhakkak gelecek.. Burada sana tek tavsiyem . Eğer boşanmayı düşünmüorsan (yaşadıklarını bilemem) eşini affedip seninde annesi ya da başk vs. Konularda özür dilemen. Ama tabi ondanda özür beklediğini söylemen. Bak belkide hiç gerek kalmayacak arayacak doğumdan önce gelecek ya da .. Kaynananın sana yapmadıklarına ya da yaptıklarına asla takılma burada eşin sen bebeğin varsa çocukların önemli .. Ailene kendi aileni bile katma.. Siz çekirdek aile olarak kimse için birbirnizi üzmeyin. Olan olayı da böyle düşündüğüm için seni üzdüm, kırıldın. Biliyorum. Bir daha annenin yapmak zorunda olmadığı şeyler hakkında konuşmayacağım. Beklenti içinde olmayacağım. Diyebilirsin. Eğer eşinin gelmeyeceğini düşünüyorsan da ona mesaj atabilirsin. Eşini tanımadığım için söylüyorum. Yanında olsun istiyorsan. Olan olayların hamilelik dolayısı ile olduğunu annesi hakkındaki düşüncelerini yaz. Eşine ihtiyacın olduğunu söyle.. Onun söylediklerine de çok kızdığını kırıldığını özür dilemesi halinde affedeceğini söyle... Sizin birbirinizden başka kimsenin yok böyle düşünerek evliliğini sürdür. İnşallah düzelir aranız...