Kızlar magnezyum.olarak ne kullaniyosunuz doktor bana efarmag adinda suya katilan verdi
Magnezyum
Banada aynısını verdiler fakat ise yaramıyor bacagimda sinir sıkışması var gebelikle arttı ama yok :( bazen ayağımın üstüne basamiyorum uzun süre ayakta kalamiyorum
_gizem_ magnorm
Bana magvital verdi tadı acaip şekerli iğrenç. Bağırsaklarımda ağrı yaptı, form olarak oksit olduğu için bağırsak duvarındaki suyu çekiyormuş bende içmeyi bıraktım. Her gün erzincan kızılay içiyorum magnezyumu yüksek olduğu için şimdilik bi şikayetim yok
_gizem_ magnimore kullaniyorum cok memnunum
Yazmelegi_ bende aynısını kullanıyorum üstelik tadı o kadar güzel ki bazen keyfi canım istiyor içmek 😂😂 ve gerçekten çok iyi geldi bana geceleri bacağıma giren kramplarla kalkardım doktor günde 2 defa iç dedi çok şükür artık hiç kramp girmiyor
Newday 2 tane alıyorum iyi geliyor
Enorno kullaniliyorum suya katılıyo. Ağrılarım vardı öncesinde şükür şimdi yok
Kaçıncı haftada basladiniz
_gizem_ vitabone verdi. İlk kullanımda bile saatler sonra etkisini gördüm🧚🏻♀️
_gizem_ kızlar size tek tavsiyem günlük 1 tane sade sodayı hep hergün eksiksiz için… ben hiç bir ilaçtan görmediğim faydayı bu sodada buldum ama hemen faydası olmuyor günlük için ilerde farkını anlıcaksınız… Ben sol kalçamdan 2 aylıktan beridir çekiyordum ben 5 aylıkken filan başladım içmeye eğer en başında içseymişim rahattım… Ama kaç aydır kalçamdan çekmiyorum artık çok şükür
Magosit kullanıyorum bende
_gizem_ bana magnırm verdi ama suya katılanlar midemi bulandırıyor diye hap aldım magosit güzel ağırlarım hafifledi bazen çok şiddetli oluyor ama iyiyim
_gizem_ magosit 365 kullanıyorum hap şekli
_gizem_ microbonk kullanıyorum memnunum
bebitomom evet gerçekten faydali bana da fayda etmisti