Rana26 AybarsUmay_ ürün stokta yok gözüküyor bende sipariş vereceğimde ön siparişe açmışlar taaa 31inde kargo yapılacak güveneyim mi güvenmeyim mi kararsız kaldım
AybarsUmay_ Rana26 ben güvenemedihim kendi sayfasından kapıda kredi kartı ile ödeme seçeneğini tercih ettim ama bı sıkıntı olmadı güvenebilirsin bence
AybarsUmay_ Rana26 indirim 20 gün geçerliymiş istersen biraz daha bekle öyle sipariş et güvenemem dersen
Lavanta46 Mediha99 bende bu ürünü aldım henüz kullanmadım ama görünüşü falan gayet güzel sallama hızları da ideal bence
Rana26 AybarsUmay_ evet şimdi tekrar baktımda kapıda ödeme varmış 😌 o şekilde sipariş veririm o zaman
Rana26 Mervemerii bende onu sipariş edecektim ama sırt ayarı yokmuş sanırım ondan dolayı bi vazgeçişteyim
Rana26 Papatya_kokuyo5 ayy benimde aynı yaşta oğlum var 😂 bende ondan almak istiyorum işte kolaylık olsun
Orucu12 Rana26 elele dormire 2 aldım cok guzel gorunuyor baska bebişte denedık cok rahat yattı onlarda farklı marka varmıs yatıramıyordum aglıyordu dedi sevdim bende hrm fiyat hem kalite acısından
Linaalz Mediha99 ğrünğ tam yatma moduma getirdiğinizde sinekliği kapayabiliyormusunuz benimkinde hep atıyo sineklik
Yeliz0607 Rana26 valla canım ilk ben ona bakmistim eleleye biraz sıkıntılı yorumlar görünce güvenemedim açıkcası bunda iyi yorum daha fazlaydı o sebeple bunu tercih ettim karşılaştırmadım hiç ikisinin özelliklerini 🤷🏻♀️