Rana26 Elektrikli ana kucağı almak istiyorum uygun fiyatlı yani 4 moms alamam yaniii 😂 önerebileceğiniz marka var mi kullanıp memnun kalanlar var mi aramızda ses veriiiiin 🫶🏻😍
imren_melinarya Rana26 joie oneririm 2. Bebegimde kullanicam simdi ilkim kolikti titresimi olsun uyutmasi olsun cok memnun kalmistim 2. Elde bakabilirsiniz temiz oluyor genelde
Papatya_kokuyo5 Rana26 aşko kullanışlı mı acaba bende düşünüyorum ama ya elimde kalırsa bebeğim sevmezse😂😂
Orucu12 Rana26 elele dormire 2 aldım cok guzel gorunuyor baska bebişte denedık cok rahat yattı onlarda farklı marka varmıs yatıramıyordum aglıyordu dedi sevdim bende hrm fiyat hem kalite acısından
Rana26 Mediha99 hayırlı olsuuun güzel günlerde kullanın inşallaah 🫶🏻🥰 bende elele düşündüm yoyko ile arasında gidip geliyorum gözlemlerinize göre nasıl bu sallama hızı felan pozisyon ayarı müzikleri
Lavanta46 Mediha99 bende bu ürünü aldım henüz kullanmadım ama görünüşü falan gayet güzel sallama hızları da ideal bence
Rana26 imren_melinarya ikinci el almak istemiyorum sanırım ya oğlumda bebek arabasını öyle almıştık biraz kandırıldık 😂 vicdan açısından çok yaralıyor beni bu tarz durumlar stres olmak istemiyorum 😂
imren_melinarya Rana26 ayy Allah vicdan versin herkese vallahi dolap o konuda biraz daha iyi ebebekte 3000 di sanirim en son gordugumde
Rana26 Papatya_kokuyo5 Yenidoğandan itibaren başlayınca seviyolar ve yatıyorlarmış onda ama böyle 2 aylıkken felan başlayınca kullanmaya sevmeyebiliyorlarmıış 😂 valla benim 2. Bebe olacağı için baya iş görür diye düşünüyorum hatta araştırmalarıma göre bayada iş görüyo
Esores Rana26 ben genelde yorumları okuyorum inciğine inciğine kadar hem fiyat olarak diğer markalardan iyi geldi hem de yorumları iyiydi
Rana26 AybarsUmay_ ürün stokta yok gözüküyor bende sipariş vereceğimde ön siparişe açmışlar taaa 31inde kargo yapılacak güveneyim mi güvenmeyim mi kararsız kaldım