dilaraRecep Ege_mommyy_11 Aren Ege Almir ege Uraz Ege AYAZ EGE URAZ EGE benim bunları yakıştırdım Yada ÇAĞAN EGE ÇINAR EGE
dilaraRecep Ege_mommyy_11 prens komutan demek arkadaşım koydu bu ismi bwnde ilkkez duymuştum ama hoşuma gitmisti belki koymak istersin diye yazdım
Ege_mommyy_11 Buketegemen herkes asaf o yüzden düşünmüorum ama egenin anlamı bizim için başka egemen de düşünemiyorum o yğzden teşekkür ederim
Kalendermesrep Ege_mommyy_11 Hikayesi de harika 😍 İki isimle daha da güzel olacak. Hem büyüdüğünde hangisini severse onu kullanır. Ya da birlikte bile çok hoş olur. Ege kısa nasılsa. Arel Ege, Karan Ege, Karel Ege çok güzeller.
Ege_mommyy_11 Kalendermesrep e et ege kısa kaldığı için 2.isim istiyorum karan değil ya ğnlü çocuğu ismi karanlık anlamı varmış hem ama karel ve arel güzel notlarıma aldım teşekkür ederim 💙🤗
Kalendermesrep Ege_mommyy_11 Karan için aynı şeyi düşünüyorum şahsım adına 😬 Ünlü çocuğu ismi ve karanlık yüzünden. Ama insanlar çok sevdi ve belki sizde takılmazsınız dedim 😂 Yoksa aynı fikirdeyim.