Ege_mommyy_11 Kızlar Ahlas ismini düşünmüştük daha önce ama kaba geldi biraz anlamıda ağır kaçıyor çocuk taşıyabilecekmi die soru işaretleri derken eşimle konuşurken 2 mizinde ortak kararıyla EGE isminde karar kıldık son kararımız bu arada ama çok yalın kalıyor soyismimize bir isim daha şart yakışan isimler konusunda yardımcı olur musunuz? Soyadımız ERÇİN
yenibirannis Ege_mommyy_11 arel erçin Karel erçin aren erçin çınar erçin mete erçin aslan erçin yaman erçin 💙☺
myworldd_ Ege_mommyy_11 iki isim koydum kızıma suan keşke koymasaymisim diyorum çünkü ilk ismiyle hitap ediyoruz ileride kafa karışıklığı yaratacak çocukta diye endişelenmiyor değilim. İkinci kızıma hamileyim ona tek isim koyacagiz nasip olursa
Kalendermesrep Ege_mommyy_11 Ahlas konusunda çok iyi düşünmüşsünüz 🙏 Hem olumsuz çağrışımları var kelime olarak hem kaba ne yazık ki. Ege çok güzel olmuş. Önüne de modern, anlamlı bi isim geldi mi 👌 misss.
NippoN Ben Mir koyacağım ikinci ismi 🤭 “bey, komutan, amir, soylu kişi” gibi anmalamlarından ziyade “dünya ve barış” gibi anlamları da var başka dillerde o yüzden hoşuma gitti.
Ege_mommyy_11 myworldd_ ege kısa diye 2.isim düşünüyoruz aslında ne koysak diğer adını uzun ılmayacak çok hatta 2 ismiyle hitap ederiz die düşündük
Ege_mommyy_11 Kalendermesrep evettttt yoksa seviyordum ismi ama ege daha anlamlı biz ege insanıyız eşimle severiz o bölgeyi oraya yerleşmek hayalimiz acaba doğa isimlerinden mi olsa dedi eşim toprak gibi deniz gibi mi dedim evet dedi ege olsun diyince bi anda 2mizde hem fikir oluverdik ve çok içime sindi şimdi sıra geldi 2.isime inşallah doğmadan karar vereceğiz 🤗
Kalendermesrep Ege_mommyy_11 Hikayesi de harika 😍 İki isimle daha da güzel olacak. Hem büyüdüğünde hangisini severse onu kullanır. Ya da birlikte bile çok hoş olur. Ege kısa nasılsa. Arel Ege, Karan Ege, Karel Ege çok güzeller.
Ege_mommyy_11 aminehumamoms evet değişik zeyd de son zamanlards popüler olmaya başladı gibi alacağım listeme telşekkürler