K-1997 Kızlar hepsini bugün son 3 saat içinde yaptım ikinci test durdukça o hale geldi ama ilk testteki gibi silik vardı sizce sabah tekrarlasam koyulaşır mı 
K-1997 Dygyns evet biraz var bende ona güvenip tekrarladım sence sabah yapsam belirginleşirmi yani varsa beta saatler içinde artar mı
Haticedalarslan50 K-1997 pazar günü kan verdiysen 5 gün olmuş beta baya artması gerekir ve testlerde de sabah ilk idrarla yapın yazıyordu benimkinde sen sabah tekrarla
Dygyns K-1997 bence sabah tekrardan yap gene aynı şekilde silik bir cizgi çıkarsa gebelik var demektir ama bu tür silik testler aşırı yeni gebelikler de oluyor örneğin 2 haftalık gibi düşün.
K-1997 @“Bekledigimmucizemm”#p29045244teşekkür ederim sence beta sabaha kadar bile olsa artar mı eğer varsa koyulaşır mı ki
K-1997 mombarbie_ öyle düşündüm ya artık böyle çizgilere güvenmiyorum ya en azından kana gitmeden belli olur orda
mombarbie_ K-1997 kendinizi yormaktansa erken gebelik testinde 2.cizgiyi daha net görüp kan vermeye gidin en iyisi
Busakturk K-1997 hayalet bisey görüyo da gibiyim görmüyoda yanılgı gibi uzaktan bakınca görmüyorum ortadaki net o ne kadar sürede cıktı canım
K-1997 Dygyns inşallah zaten daha regli gecikmemin 2. Günü geç döllenme de olabilir çünkü ovulasyonla takip etmedim gün aşırı ilişkiyi denedim
Dygyns K-1997 gebelikte geçikti ise böylede silik çıkmış zaten bariz belli silik cizgi 2 haftalık vs hamilelik vardır.
K-1997 K-1997 NewMom___ Busakturk Fik  kızlar günaydın ilk idrarla yaptım ben bile gözle zor görüyorum bu testte