Elenora Buhara ayyyy amannnnn nasıl güzel yaaaa 😍😍😍 eline koluna sağlık ama herşeyden önce maneviyat çok büyük
EmreBeyiBeklerken Elenora ben bu sorunu çözmek için kızıma bir sürü unisex giyilebilecek kıyafet almıştım kırmızı lacivert yeşil sarı düz beyaz vs 😅 sadece kız için olanlar da var onları saklayacağım bak bunlar senin diye, ortak giyilebilecekleri oğlum giyecek artık inşallah 🙏
minikmucizeemaak Elenora Aynı fiyat demekki benim 12 li diye 539 muş 😂 Şimdi yaptırdığın kaç parça kaça yaptırdın canım
Elenora minikmucizeemaak benim 11 parça olduğu için uygun fiyatlı ya orası diğer yerler 800₺ 700₺ açıkçası yüksek geliyor o
alitalia Elenora oğluma alışveriş yaparken bunu mağazada gördüm aşık oldum 😍 henüz cinsiyetimiz belli değildi. Kızım olacağını hissediyordum ama netleşince bunu sipariş ettim hemen 🌸 giydirmekte nasip olur inşallah 🙏🏻
minikmucizeemaak Elenora Evet çok pahalılar, ben normalde nakışlı istiyordum ama resmen 3 lü 4 lü takıma 1000 küsür istiyorlar zaten giyebilecekleri 2 ay falan, o yüzden en azından hatıra kalsın diye nakışlı yaptırdım
alitalia aminehumamoms GAP markası online uygulamasından sipariş verdim. İndirimli ürünler arasında zaten
Metehan Elenora ben 3 yıl önce bu sayfadan oğluma yaptırmıştım gayet kaliteliydi solma falan olmadı hiç sizde güle güle giydirin inşallah