Elenora Bütün forum anneleri ve anne adaylarını ilgilendiren bir post olmasını istedim . Sizlerin var mı bebeğim olunca şunu yapacağım dediğiniz ? Ya da bebeğinize neler yaptınız ? Ben isimli hastane çıkışını yaptırmayı çok istiyordum sonunda spariş geçtim biliyorum büyük birşey değil ama hayalimdeki buydu 🥰🩵
Busrata33 Elenora İsimli hastane çıkışı yaptırdım çok da istemiştimbende,çoğu gerekli şeyleri aldım ☺️2.bebiş aynı cinsiyet olunca çok birşey almadım..Yeni 3-5tulum,bornoz havlu takımı,puset örtüsü,biberon,emzik vs 🥰
Buhara Elenora isminin yazdığı normal birde büyük boy kaneviçe battaniye işleyip diktim çok içime sindi 🩷
alitalia Elenora oğluma alışveriş yaparken bunu mağazada gördüm aşık oldum 😍 henüz cinsiyetimiz belli değildi. Kızım olacağını hissediyordum ama netleşince bunu sipariş ettim hemen 🌸 giydirmekte nasip olur inşallah 🙏🏻
Elenora Busrata33 bende ikinci de aynı cinsiyet olsun istiyorum ya 🤣 bu devirde bi daha alışveriş yapamam jdjskskskjsjs
EmreBeyiBeklerken Elenora ben bu sorunu çözmek için kızıma bir sürü unisex giyilebilecek kıyafet almıştım kırmızı lacivert yeşil sarı düz beyaz vs 😅 sadece kız için olanlar da var onları saklayacağım bak bunlar senin diye, ortak giyilebilecekleri oğlum giyecek artık inşallah 🙏
Busrata33 Pamuk Hiç giydirmedim oralardan bilmem bile yavrum ya ne var ne yok 😀3-5gün giydirip çöpe atacağım şeylere para veremem Hahahah
Mummumlilo Annem kendi ördüğü bebeklik battaniyemi saklamış o battaniyeyi bana verdi hatta fotoğrafım var o battaniyeyle kızımında o battaniyeye sarılı fotosu olsun isterim🥰
minikmucizeemaak Melike_02 Ben astral baby den yaptırdım canım çok da güzel oldu ama nakış değil baskı
Elenora Melike_02 tabi hemen atim ama elime ulaşmadı görsel taslak hazırlandı isterseniz elime geçince bilgi veririm size
Elenora Melike_02 O örnek Atalay olan üstte ben taslağı öyle istedim isim büyüklüğü rengi istediğimi söyledim taslak hazırladılar büyük ihtimalle pazartesi elimde olur eğer kalitesi güzelse size bilgi veririm yine de sayfa ismi resimde dilerseniz bi bakın sayfasına bir sürü seçecek var 🙏🏻
Elenora minikmucizeemaak ben onu sordum bana çok yüksek fiyat verdiler 🥹 bunu tercih ettim ikisi de baskı umarım güzel olur benimde 🩵
Metehan Elenora ben 3 yıl önce bu sayfadan oğluma yaptırmıştım gayet kaliteliydi solma falan olmadı hiç sizde güle güle giydirin inşallah
Buhara Elenora evet büyük olanını kanama yüzünden hastanede yatarken işledim manevi değeri bende baya artttı dikimini kesimini hepsini canşenliğime göznurumla yaptım
Elenora Buhara ayyyy amannnnn nasıl güzel yaaaa 😍😍😍 eline koluna sağlık ama herşeyden önce maneviyat çok büyük