kızlar reglım normalde ay başı 10 gün içinde muhakkak oluyor
temmuz 15 ilişki sonrası hemen kullandım ertesi gün hapı
ağustos 11 olmuş olmam lazımdı
ertesi gün hapı geciktirme yapıyor mu yapıyorsa tahmini ne kadar süre
2 test yaptım negatif

Zumraninannesi06 ertesi gün hapı sonucu 4.5 aylık ikizlere hamile bulunmaktayım dava etsem kazanırım da halimden memnunum Allahtan 😂 ama gecikme yaptığı da oluyormuş

gamzecgr ne kadar sürede kullandınız ama ben ilişki sonrası hemen
      bizim kondomdan iç değil de dipten sızmış gibiydi şüphe üzerine kullandım
      kaç gün geciktirir tahmini
      Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Zumraninannesi06 amin inşallah teşekkürler 🌸 ilişkiden 1 saat sonra kullanmıştım ama kondomdan sızma gibi bi durum üzerine kullandıysanız büyük ihtimalle adet düzeninizi bozmuştur 6-7 güne kadar sapma oluyor demişti eczacı bana

Zumraninannesi06 ertesi gün hapı adet düzeninin içine sıçıyor afedersin geciktirme de yapıyor erkene de alabiliyor ergenliğimden beri düzenli olan adet döngümün içine etti bir kerecik kullanmıştım üç ay düzeni mi bozdu bir daha da kullanmadım şuan isteyerek hamileyim çok şükür

Zumraninannesi06 oldum ama iki gün kan geliyordu üç gün yok sonra diğer hafta yine geliyordu sonea yine yok hayatım boyunca ne gecikme yaşadım ne erkenden oldum hep düzenliysi onu kullandım mahvetti beni sonra düzeldi tabi inşallah bidaha mecbur kalmam doğumdan sonra 😂😂 size de çok kullanmamayı öneririm iyi bişey değil yani

Semasyy ilk defa kullandım ya daha önce kullanmadım
              testler negatif
              bide 25 gün geçti kullanmamın üstünden normal döngüm dediğim gibi ayın ilk 10 gününde ama 6 gün gecikme oluyorsa arkadaşın dediği gibi daha vakit var😄