Halilesma Bhan93 ay rekoru kendimde sanıyordum ilk gebeligimde 56 ile başlayıp 76 ile doğurmuştum şuan iki haftalık hamileyim bakalım umarım korktuğum gibi olmaz 🥲
Bhan93 Halilesma ahahahaha keşke bende 76 ile kapatmış olsaydım 😂 bende korkuyorum ilkinde çok aldığım için bunda daha temkinliyim 🥹
EvrimAnac mervkoca Bende 17.haftanın içindeyim bu dönemlerde mide sıvısı vs ödem yaptığı için vücut şişkinliğe sebep veriyor dediğiniz gibi 4 aylık hamileyim ama 6,7 ay gibi oluyor bazen karnım
Nuride1997 Elifcanblt bende oyle cok yemediyim halde 10 kilo almiwim. Bilmiyorum troidden ola bilirmi. Yoksa genetik boylemi(( moralim cok bozuluyor.
Mucizem0405 Nuride1997 39+2 13 kg aldım aöa bunun çoğu şekerden kaynaklı ne olduysa şeker bağımlısı oldum resmen 🤬
ilknur_00 Nuride1997 74 kiloyla hamile kaldım 70 lere kadar düştüm şuan 30 haftalığım 76-77 kiloyum bebiş 1 buçuk kg
Sumeyye38_ prensesannesi__ Migde bulantılarım çok iştahsızlık varsa normal bende ilk zamanlarda çok kilo verdim 6aylik hamileyim hamile aldığım kilomdayim şuan