turkuaz_ Nuride1997 29 haftalığım 26 ta 64 olmuştum 13 kilo almıştım . 26 dan 29 a 1 kilo aldım yediklerime dikkat ederek. Çümkü genelik şekeri çıktı. Tabi bugun yediğim iki tabak hamur işini saymıyıruz 😜
Merve_vrl 123obd Yalnız,hamilelikte çok kilo almak bir sorun olduğu gibi hiç kilo almamak da sorundur 😂 kilo almayisiyla övünenlere bu sözüm ama yanlış anlaşılmasın 😂😉
Elifcanblt Nuride1997 27+3 deyim 9 kilo aldım ve doktorum çok kızıyor. Normal yiyorum nasıl böyle alıyorum anlamıyorum 😐
Nuride1997 Elifcanblt bende oyle cok yemediyim halde 10 kilo almiwim. Bilmiyorum troidden ola bilirmi. Yoksa genetik boylemi(( moralim cok bozuluyor.
aram3304 nevermindcanim hiç kafanıza takmayın kimse boyunu yazmıyo. Boy kilo endeksleri kaç iken hamile kaldılar belli değil. Doktorunuz ne diyorsa ona göre kafanıza takın.
nevermindcanim aram3304 doktorum bu hafta biraz dikkat et dedi, ben de daha dikkatli olurum artık, inşallah doğumdan sonra hemen verebilirim
Hasret-Onur65 Nuride1997 37+4 haftalığız 72 kilo ile hamile kaldım ilk üç ay 68 e düştüm şimdi 77 kiloyum
ZeynepBeyza2020 mervkoca ya bende öyleyim niye acaba 17 haftalığım kilo da almamışım 1 kilo vermişim hatta ama göbeğim sanki 6 7 aylık gibi
Sbry98 rumeysattnc özellikle yaptığım birşey yok aksine bebek için yemeye çalışıyorum herşeyi bebek alıyor sağlıklıda cok şükür ama ben sabit kilomda kalıyorum 🙂
D-ince Bende ilk 3 ay 4 kilo verdim. 54 ilenhamile kalıp 50 ye düştüm. Şu an 36 haftalik 58 kiloyum. Yiyorum da ama çok alamadım gibi