Sedef93 bu işin denenmiş ve tecrübe edinilmiş bir tek formülü var izin verirsen anlatmak isterim.
Biz evliliğimizin 6. Ayında çocuk istedik denemelerde başladık
Artık 11. Ay oldu yok olmuyor artık bir şeyleri ya yanlış yapıyoruz yada bir sorun var demeye başladık ben Nisan ayında çok enteresan adet oldum. Normalde günde en fala 2 ped dolardı o ay 1 günde 1 paket bitecek kadar ped doldu bu işte Bi terslik var dedik doktora gittik meğerse kistim varmış asla çocuk olmaz ilaçla geçireceğiz bu durumu dedi ben inat ettim ilacı içmedim.
Bizim herşeyini çocuğa bağlıydı yani çocuğu düşünerek oluyordu ikimizde manyak gibi sadece onun hayali ile yaşıyorduk o ay eşinle kara verdik ve kafamızdan attık o ay bizim için çok yoğun geçti açıkçası ne çocuk düşündük ne başka bir şey adetim tam 8 gün gecikti yine dedim kistten gecikmiitir bu ay bir şey olamaz imkansız çünkü ovükasyın günlerini 4 gün değerlendirmişiz imkansız ya dedim.
Gittim test aldım ne göreyim ben hamileyim hemde evlilik yıldönümümde öğrendim.
Demem o ki güzel bacım takmayacaksın ben onca ay kafama takmışım bak olmadı en umutsuz olduğum ay imkansız dediğim ay hamileymişim.
Haberi de evlilik yıldönümümde geldi 😍
Ne olur kendine meşgul olabileceğin şeyler bul vakit geçir kafandan çıkart bunu çocuk için beraber olma.
Eşini sevdiğin için iyi vakit geçirmek için.
Biz hep kendimizi sırr çocuk için koşullandırmıştık
Eşimi arıyordum sakın geç kalma demişliğim bile var çünkü beyin ona indeksi aklın hep onda o yüzden olmuyor bunu bilirim bunu söylerim 🤗