Busraaa1014 15.haftada olup kasık ve bel ağrısı yaşayan var mı? Bayadir yoktu bugün başladı geçmek bilmedi doktora mı gorunsem normal midir emin olamiyorum
serhan Busraaa1014 14+4 bende yok bi görünün isterseniz benimde goguslerim yumusadi biraz ondan korkuyorum cok gergindi indi sizin nasil su anda
mervemurat16 Busraaa1014 bendede bel ağrısı olmaya başladı 15+1 im. yürüyünce belime bıçak batıyor gibi oluyor.kasık ağrısına alıştım ilk başından beri vardı.dinlenerek yürüyorum genelde oturuncada belime yastık koyuyorum.
Busraaa1014 Aslan10 Benim pek yoktu aniden başlayınca endişelendim. Böyle yatınca biraz geçiyor ama ayaktayken iki yandan çekiyorlar gibi ağrıyor
Busraaa1014 Aslan10 Benim pek yoktu aniden başlayınca endişelendim. Böyle yatınca biraz geçiyor ama ayaktayken iki yandan çekiyorlar gibi ağrıyor
myprincessgirl Bende açmıştım post 14. Haftanın sonlarına doğru başladı 1 haftaya yakın ağrıdı şimdi ara ara oluyor 16. Haftadayım normal bende de olmuştu falan yazmışlardı
Busraaa1014 myprincessgirl Muhtemelen öyledir canım ya normalde iyiyim ama arada sıkıştırıyor oda normaldir artık
Busraaa1014 serhan Göğüsler bende de aynı bu zamanlardan sonra daha çok ağrılar ve şişmeler olur diyorlar ilk zaman çok hassasti sonra rahatladı. Benimde ara ara oldu çok şık değil ama insan yine pimpirikleniyor
Sevdeeez Bende 12. Haftadan sonra çok bel ağrısı çektim doktorum magnezyum verdi rahatlattı bir doktoruna danışmalısın bence