Hatice333 Kızlar çatlatma iğnesinin iğne gününü saymazsak 13. Günü değerim 8 çıkmış sizce hamilelik var mıdır bi yorum yapabilir misiniz ? 🙏
Pamuk Hatice333 Bence var.Bende yumurtlamayi takip etmiştim.Yumurtlamanin 11. Günü 9 ile öğrenmiştim.2 günde 1 kan verin.
AleynaResul Hatice333 oldukça uzun süre bekleyin yaşadım biliyorum pozitiften 24 gün sonra negatife döndü iğne etkisini atana kadar emin olamazsınız çünkü iğne hcg hormonunu yükseltiyor üzülmeyin diye söylüyorum sonrasında inşallah vardır da
tatlibebegim_ Hatice333 plakalı evet hamilelik var benim 10.gün tamamen negatifdi iki günde bi kan verin değer artacaktır
myangelson Hatice333 büyük ihtimalle hamilesin 😊 13. Güne iğne etkisi kalmaz kan verdiğin saatten itibaren 48 saat sonra aynı yerde kan ver düzenli artış takip et 🌷
Hatice333 tatlibebegim_ evet canım 10. Gün vermiştim 2 çıkmıştı şimdi 8 çıkınca biraz heyecanlandım inşallah kötü bişey değildir yükselir
Tugce-12 Hatice333 canım arkadaşım sana çok dua ettim İnşaAllah var çünkü düşen değer bu şekilde artmaz gebelik var İnşaAllah 😊😇😍😍
eylulmihrasmom Hatice333 10.gün negatif 13.gün 8 çıktıysa korkmayın demekki etkisini atmış iğne, ben de 11.gün 10 değerle öğrendim. değerin düşük olması hiiçç mühim değil önemli olan 2 günde bir artışı. hayırlı olsun :)