Kr6543 Canım benim de böyle bir türlü koyulaşmadı ben de her gün yapıyorum bekliyorum bakalım🙏🏻 bir yandan da endişeleniyorum acaba olmayacak mı ben bir yerde yanlış mı yaptım diye
elvangnc Kr6543 canm bak benmfe gecen ay hic olmadi yapamadm sandm yine aldm buayda olmadydi doktora gtcektm yumrtlama olmyo diye iki tane yaptm dun hatta bir gebenn gunlugu ve innovta testi
[silindi] elvangnc adetin kacinci günü gördünüz yumurtlamayi Yumurtlamaniz olmuş Birde yumurtlams agriniz belirti oldumu Kasık ağrısı akıntı felan
elvangnc [silindi] benm zaten sag kasigim ara ara agriri 33-34 gun suruyo dongum 17. Gun du dun attiklarm smdi uyine yaptim yine kopkoyu bugunde devam ediyor
elvangnc Kr6543 ben onda gecen ay goremedm yada cok duzensz suya dikkat rtmeden yaptm bunada oyle umtsuz devam edyodum bi baktm boyle hemde bugunde
ldmzki [silindi] ben mesela ctesi Ovulasyon testinde gördüm çatlamayı o gece ve pazar değerlendirdim dün değerlendirmedim Artık heralde bir şey olmaz
Sukran2022 [silindi] ben 3 gün değerlendirdim galiba ya ne olur ne olmaz diye zaten koyulaşmaya gördükten sonra direk test yapmayı bırakma o gün koyulaştıysa değerlendir ertesi günü tekrar test yap koyuluk devam edebilir etse de etmese de o günü ve bi ertesi gününü değerlendir 🙏😘