Sukran2022 [silindi] valla şuan hamileyim 8. Ayın içindeyim testlerim duruyor hala fakat düzgün çıkmaz renkleri yarın gündüz atabilirsem atayım sana
Sukran2022 [silindi] tam kaçıncı gün başladığını testlere bi yaz ve testlere devam et koyulaşma var baya olmuş
e_blue_sky_a [silindi] pik yok henüz her sabah ilk idrar ile hemen hemen aynı saatte yapıyordum ben her ay pik görüyordum buna dikkat et. Adet döngüsü kaç günde bir?
ldmzki e_blue_sky_a bir şey sormak istiyorum çok bilgin yok bu konuda pik görüp ertesi gün çok silikleşti testim. Bu çatlama olduğu anlamına mı geliyor yoksa ilerleyen günlerde çatlama olacak anlamında mı?
e_blue_sky_a ldmzki pik görünce ertesi gün silikleşmesi yumurtanın çatladığı anlamına gelir. Artık teste de gerek yok ziyan olur boşuna testler. Pik görünce o günü ertesi günü 24saat ara ile belki 3gun değerlendirmek gerek
ldmzki e_blue_sky_a https://share.icloud.com/photos/033v06k4RTv2CAFG8SnzJaRhA Dün ki testim bu şekilde çatlamıştır
e_blue_sky_a [silindi] 30 veya 33ise henüz pik yapmamış olabilir 14.gunde. olur bugün yarın devam et teste ama her sabah ilk idrar ile yap. Pik göremez isen doktor ovulasyon takibi yapıyor ultrason ile
Sukran2022 [silindi] bende 10. Günü başlamıştım 19. Günde koyulaşma oldu 19. Ve 20 günü değerlendirdim
e_blue_sky_a ldmzki gerçi folik asit gebe kalmaya faydası yoktur ama olur da kalırsan bebek sağlıklı olsun