Aslhan Kamamir Kamamir pazartesi ikili test icin gideceğim o vakte randevu rastgeldi kacirmak istemedim 11+3olacagim insallah bakar ve ayni şeyleri yaşıyorum canım yorumlari okuyorum insallah birkaç haftamiz kalmış tam gecmesine
Kamamir Aslhan inşallah iyi olur :) bana 11 Aralık verdi nedense) o zaman 13 hafta olacak, ama olsun , belki cinsiyet görürüz
B-P-R Kamamir bende 14+4 Haftaligim ☺️ Mide Bulantısı Geçti derken yine Devamm halsizlik yorgunluk Maşallah Uzerimden Hiç Gitmiyo Zaten 😶 Bide Kısa Ayı Olunca İnsan sürekli Uzanmak İstito Yine Hiç bişey yiyemiyorum Allah yardım etsin 🙏❣️
B-P-R Kamamir çocuk Gelsinde Hayırlısıyla inann Hiç Uyumam Yeterki Bir an Önce Sağlıkla Doğsunnlar 😍🙏
311658 Kamamir miğde yanması kavrulması ve hala kusmakla geçiriyorum kendimi bitkin hissediyorum inş bebeğim beslenebiliyordur 12+4olduk
Kmlc omerhalis ben de 11+6 yım canım ve benim de kanama sıkıntım var kahverengiye döndü çok şükür ama korkuyorum
omerhalis Kmlc ins gecer canim seninde benim baya sorunlu bi kesiliyo bi geliyo yarin doktora gitcem bakalim ne dicek surekli kontrol altindayim
omerhalis omerhalis benim cok oldu kirmizi hep bikac gundur kahverengiye dondu rengi hastaneye gidene kadar ki yakindi hastane 1 ped doldu kirmizi
Kmlc omerhalis benim silince geliyordu akmadı hiç ama işte başından beri tehlikem var benim günde 3 kere progestan ve haftada 1 proluton iğne yaptırıyorum hamileliği öğrendiğimden beri bu şekilde.