Kamamir Bugün 11+1, 12 haftaya girdim çok mutluyum, canım hep tatlı istiyor :) kim nasıl kendini hissediyor ? Anlatın 😇🐣
semrakarahan Kamamir 12+1 bi kac gun bulantim yoktu dedim tamam bitti sukur 2 gundr yine var yoksa iyiym cok sukur bende tatli hastasiydim onceden smdi oyle pek aramiyorm tatliyi meyveye ve sutle yogurtu cok tuketiyorm oncedende sut icerdm smdide ayni hergece yatmadan 1 tabak yogurt tuketmeli herkes 🤗
Aslhan Kamamir bende bende 11+1im mide bulantisi kusma hariç çok şükür iyi gidiyor meyve ve corba içebiliyorum idare ediyoruz pazartesi görmeye gideceğim ozamanlar icim cok rahatlıyor 😊
omerhalis Kamamir 11+ 6 gunlugum bulantilarim sabahlari oluyodu gecti ama kanama sorunum var 10 gundur ins duzelirim
Kamamir semrakarahan ben de mide bazen bulanıyor birden sonra geçiyor , ama az kaldı geçmesi gerek artık. Bende hep pasta istiyorum gece saatlerde 😂😂 ağır yemekler (et, tavuk...) canım hiç istemiyor, meyvelerden portakal ve elma sadece 🤷🏼♀️ Bakalım kim olacak böyle )
Kamamir Aslhan bende 11 Aralık randevu, ikili test detaylı ultrasyon olacak, bende kusma oldu ama en baştan ve fazla değil, ama mide bulantısı ger yemek ten sonra vardı , şimdi geçti , bazen oluyor , ama uykum çok fazla oluyor bazen
Aslhan Kamamir Kamamir pazartesi ikili test icin gideceğim o vakte randevu rastgeldi kacirmak istemedim 11+3olacagim insallah bakar ve ayni şeyleri yaşıyorum canım yorumlari okuyorum insallah birkaç haftamiz kalmış tam gecmesine
Kamamir Didemm91 geçer , dinilenin, uyun, ilk 3-4 ayda bunu yaşamak daha iyi, bazıları 4 Aydan sonra yaşıyor , bazıları da bütün hamilelik sürece yaşıyor , inşallah geçer sizin
Kmlc omerhalis ben de 11+6 yım canım ve benim de kanama sıkıntım var kahverengiye döndü çok şükür ama korkuyorum