pembemor25 Kızlar hastane çantasında olmazsa olmaz kesin koy dedikleriniz neler unutmamam gereken bir şey var mı? bi liste yaptım kendime başlayacağım hastane çantama artık 😊
Oykukuzey pembemor25 hasta bezleri (marka adını unuttum) en çok ihtiyacım olan şey buydu. 1 tane elbise şeklinde gecelik aldım doğumdan sonra onu giydim hep. Çıkarken de Bi takım almıştım yanıma. Başka Bi ihtiyacım olmadı. Ekstra olarak bardak, kahve bulundurabilirsiniz. Bebek için de alt açma örtüsü 3 takım kıyafet 20 afet bez yeterli olur. Fazlasına ihtiyaç olmuyor
guzelanne01_ pembemor25 valla benim için olmazsa olmaz Kahve makinesi😅 Ben deli gibi kahveceyim sezeryan sonrasıda sürekli içiyorsun doktorlar iç diyor zaten kızımda almamıştım saat başı kantine inmek zorunda kaldık Oğlumda ilk onu koydum Hem nescafe hem türk kahvesi
pembemor25 Zehraanuurrr ben önceden buldukça ekran görüntüsü alıyordum baya almışım hazırlayanlardan onlar ne koyduysa yazdım kenara en son düzenleyip onu hazırlayacağım yazarım burdan da 😊
pembemor25 Oykukuzey Depend diyorsunuz demi. Bende bi elbise gecelik 2 pijama aldım emzirmeye uygun. Kahve de koyun diyorlar hastane de bulurum ama yine de elimin altında olsun sezaryen olunca çok faydası oluyormuş büyük ihtimalle sezaryen olacağım zaten 😊 hemşireye verilecek kıyafet varya onun içine bebek bezi dışında bişry koyuluyor mu bide ayaklı tulum için ekstra içine çorap koyuluyor mu yoksa tek ayaklı mı giydiriliyor yeni doğunca
cagla9094 Ben de dün akşam hazırladım hastane çantamı hem buradaki listelere baktım hem de instagramdaki ebelerin sayfalarına baktım ikisinden karışık bir liste hazırlayıp o şekilde yaptım
Oykukuzey pembemor25 valla ne koyuyorsan giydiriyorlar. Zaten aldıktan sonra da kontrol edersin. Burda çocuktan önemli senin durumun, öncelik sensin.
cagla9094 pembemor25 tabi hemen yazayım 1 tane lohusa pijama takımı ve taç(fotoğraf için) 2 tane önden düğmeli pijama takımı Terlik 3 tane iç çamaşırı 3 tane atlet 2 tane emzirme sütyeni 2 çift çorap Hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet Toka Küçük bir makyaj çantası Göğüs ucu kremi Gümüş kapak Depend(hasta bezi) Gece pedi Kirli poşeti Sade nescafe ve bitter çikolata
guzelanne01_ pembemor25 evet canım 3 ü bir arada ve türk kahvesi de koydum şekerde sık sık içtim yoksa şiddetli baş ağrısı yapar kahve içmezsen
09-11-22 Hasta bezi bı paket, göğüs pedi 4 takım bebek kıyafeti 2 takım kendime kıyafet iç çamaşırları ağız bezi, eğer emmezse diye biberon ve mama iki adette penye ve muslin örtü
cagla9094 pembemor25 defactonun bu terliğinden aldım yeni doğum yapan bir arkadaşımın tavsiyesiyle iyi ki de almışım gelince evde denedim aşırı hafif ayakta hiç yok gibi yürürken rahat olur diye düşünüyorum
cagla9094 pembemor25 nasipse eylülde tarihimiz net değil ama ya ikinci haftası ya da üçüncü haftası olucak☺️ sizin ne zaman
pembemor25 cagla9094 benimde belli değil sezaryen olacak ama benim 3. Haftasına falan kalmaz en geç 2. Haftasına kadar olur diye düşünüyorum bakalım doktor ne zaman gün verecek 😍 34+4teyim 😊