Fatma-ylcn yesilkahve S serisi çok güzelmiş ama fiyat olarak benim bütçemi aşıyor o yüzden pek bakamıyorum onlara 😁
nunusmom Fatma-ylcn bende Xiaomi vacum robot mop 2c var çok memnunum. Söylediğiniz markalarla ilgili bir bilgim yok ama.
Fatma-ylcn nunusmom roborock baya tavsiye edilen bi marka robot süpürgede ama xiaomi de aynı şekilde fiyat performans ürünü
nunusmom Fatma-ylcn görevliler stok durumuna satıi adedine ya da ellerinde uzun kalan ürü lere göre öneri yapıyorlar ya da tavsiye etmiyoruz diyorlar 😂 bil istedim. 😉 ben de Xiaomi vacum robot mop 2c var ve çooook memnunummmmm 🤩
yesilkahve Fatma-ylcn ben alalı beş ay oldu şuanki fiyatlar gerçekten uçmuş 🤦🏻♀️ şimdi alacak olsam ben de alamazdım
Aydanur06 Mrsfly bendede xiaomi essential 2 in1 var bi anda supurmeyi kesti garantiye gonderdim sensörü bozulmus kullanici hatasi garanti dışı dediler
Aydanur06 Fatma-ylcn nasil kullanildigini bilemedikleri icin kullanici hatasi diyolar sikayette bulundum sonuc bekliyorum
Fatma-ylcn Snjsid839-_ eşim robot süpürgeler için girgirdan ne farkı var diyor. Aldığımda hayal kırıklığına uğramam de mi 🙄😂
Petrichorers Fatma-ylcn roborockla mi arasında kalmıştık araştırmalar sonucu mi vacuum mop2 ultra istasyonlu aldık gayet memnunuz ben de normalde viomi vardı o daha yan sanayi kalıyor dediğim modeli araştırabilirsiniz isterseniz gerçekten güzel
Fatma-ylcn Petrichorers araştırırım elbet aklımda şu an Roborock var bunun da bi özelliklerine bakayım yarin almaya gideceğim insallah
Snjsid839-_ Fatma-ylcn yok çok rahat gırgır da dip bucak yapılmıyor ki🤣 ayrıca hamileler için süper süpürge insanı çok yoruyor günlük çalıştırıyorum tertemiz oluyor