Fatma-ylcn Kızlar robot süpürge alıcam iki seçenek arasında kaldım. Kullanan bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Roborock Q7 max mi Yoksa roborock vacuum S6 pure mü? ( bunların dışında tavsiyeniz var mı?)
Mrsfly Fatma-ylcn ben xiomi mop pro 2 kullanıyorum yaklaşık 9 aydır hayatımda aldığım en mantıklı şey olabilir
Mrsfly Fatma-ylcn neden tavsiye etmedi ben 9 aydır kullanıyorum çok memnunum. Siz bakmayın görevlilere onların satış kotaları var hangi ürüne varsa ona yönlendiriyrolar
nunusmom Fatma-ylcn görevliler stok durumuna satıi adedine ya da ellerinde uzun kalan ürü lere göre öneri yapıyorlar ya da tavsiye etmiyoruz diyorlar 😂 bil istedim. 😉 ben de Xiaomi vacum robot mop 2c var ve çooook memnunummmmm 🤩
MerveTeyze Xiaomi s10t var bende aylardır kullanıyorum iki günde bir ortalama çalışıyor temizliğe kadın gelmediği sürece dikey süpürgemi kullanmıyorum hamileliğimde iyice de ağırlaştım o kadar çok iyi ki almışım dedim ki 8000 Pascal çekim gücü var kullanımı aşırı kolay genelde en yüksek çekimde kullanıyorum ev 3+1 8000 Pascal güç için tamamına şarj yetmiyor ama kıyafet odam ve bebek odası çok kullanılmıyor onları ikinci sefere bırakıyorum Mob kısmından da ortalama memnunum ama ayrıca elektrikli mob almayı düşünüyorum süpürgenin mobu evet siliyor ama biraz iz kalıyor yada ben genelde yüksek nemlilikte kullanıyorum dikkat etmeden makinanın çekim güçlerini de bence karşılaştırın her seferinde temiz gözüken ev beni şaşırtıyor
Fatma-ylcn MerveTeyze ben de çok ağırlaştım ve doğumdan sonra da büyük kolaylık olacağını düşünüyorum o yüzden almak istiyorum şu an araştırıyorum insallah güzel bi karara varırım
Tinii_minii_mom Robococ q7 var memnunum. Silme özelliği var ama pek işe yaramıyor bence. Halıları falan kaldırmak gerekiyor silmesi için. Arkasına takılan mopla şöyle bir parkenin üstünden geçiyor diyebilirim. Saçları toplamıyor büyük halıdaki tozları almıyor. Saçları altta dönen şeye dolanıyor toplamaktan ziyade. Her süpürdükten sonra onun uçlarından çıkarmak lazım uçları dediğim incecik kablo gibi bir şey. Yani ben memnunum bir robot bu kadar çalışır zaten
birheyecanlikizannesi Roborock q7 max kullanıyorum, çekim gücü en yüksek olan model bu, ama silmesi diğerlerine göre daha kötüymüş, halıyı algılamadığı için o da. Halıda çok bir nemlilik bırakmıyor ama ben çok memnunum.
Fatma-ylcn birheyecanlikizannesi ben de zaten daha çok süpürmesi için alıyorum mop özelliğini çok kullanmam sanırım
MerveTeyze Fatma-ylcn düşünürsen s10t cidden süpürge yapma gereği bana bırakmıyor çok detay için zaten kadın geliyor ben ilk çıktığında aldım fiyatı çok daha yüksekti saç dolanma derdi de yok otomatik fırçadan bıçakla kendi kesiyor ilk üç kullanımda tek tük kestiği saçlardan görmüştüm yerde tek tük canım sıkılmıştı deli gibi saçı dökülen biriyim artık yerde tek bir tek görmüyorum temizlik sonrası
Aydanur06 Mrsfly bendede xiaomi essential 2 in1 var bi anda supurmeyi kesti garantiye gonderdim sensörü bozulmus kullanici hatasi garanti dışı dediler
Fatma-ylcn seyma3823 büyük ihtimalle onu alıcam hem fiyat hem performans olarak bana en uygun o sanırım