Efnan3443 Kızlar kola içmek zararlımı mide bulantımı gideren tek şey kola bir sıkıntı olurmu 6+4 haftalık hamileyim midem aşırı bulanıyor kola ictigimde rahatlıyorum
Alizee Efnan3443 yani vücuduna aşırı şeker, kafein alıyorsun. Bence içme, bebeğinden önemli değil ya. Ben kola hastası bir insandım, her öğünde kola kullanıyordum, ama hamilelikte durdurdum. Bence sende durdur ❤️
User22 Efnan3443 sağlıklı değil tabiki normalde de içmemek gerekir bende hamileliğimde asla ağzıma sürmem dedim ama ne yazıkki içtim çünkü iyi geliyo su bile kustururken onu içebiliyorum bi kaç kereden bişey olcanı sanmam ama içmesek daha iyi ben biraz vicdan yaptım o yüzden farklı şeyler içmeye yöneldim evde limonata yapabilirsn soğuk şekilde oda iyi geliyo portakal suyu yapabilirsn ve ben soda çok içiyorum bu şekilde kolaya çok yönelmiyorum
Smyye0303 Efnan3443 benide kusturmustu kola asitli olduğu icin😂 çok içme yinede zararlı 1-2 bardak gecme
Aybarssmom_ Aaa ben de aksine tiksindim koladan o zamanlar benim de bulantım çok oluyordu 🤣 yinede sen fazla tüketmemeye gayret göster bence
Efnan3443 Aybarssmom_ Herkeste farklı midem aşırı bulanıyor ondan içiyorum dünden beri içmeye başladım inşallah mide bulantım azalor içmem
Efnan3443 Alizee Mide bulantımı geçiren tek şey o ama bilmiyorum inşallah bırakabilirim onerecegin mide bulantısına iyi gelen şey varmı
Ayfer- Efnan3443 doktor hap veriyor prilam dr adı. İsterseniz gidip yazdırın rahatlatıyor baya. Sürekli kola içmekten iyidir
Buhara Efnan3443 kolayı milyon tane zararı yüzünden çok sevdiğim halde 12 yaşında bıraktım bir daha da içmedim içmeseniz çok daha iyi ciddi manada leke ve kafein var. Suyunuza taze nane yaprağı atabilirsiniz mevsiminde nar tüketebilirsiniz nar suyu kendiniz yapıp içebilirsiniz. Beyaz leblebi olabilir , birde az ama sık yiyin
Ayfer- Efnan3443 reçetesiz çok pahalı. Sorun değil dersen tabi alabilirsin. Reçetesiz 250 felan. Reçeteyle 40 tl gibi
User22 Efnan3443 evet maden suyu zaten günlük içilmesi öneriliyo ben bazen 2 3 içiyorum Limon dilimi atıyorum içine
aslanprenses_ Efnan3443 kola çokta faydalı bir şey değil. Onun yerine maden suyu filan iç. Kola hamilelikte önerilmiyor.
User22 Efnan3443 benim mide bulantımı taze meyveler biraz bastırıyo mesela kahvaltı etmek çok zorluyo ve çok erken kalkıyorum güne meyveyle başlıyorum nektarin kavun elma gibi o biraz midemi bastırıyo sonra öğlene doğru zorlamadan bişeyler yiyorum. Tuzlu krakerler felanda azaltıyo
Efnan3443 User22 Ben akşama kadar hicbirsey yiyemiyorum akşamda sadece salata yiyebiliyorum gündüzleri salatalık domates bunlar başka yok
User22 Efnan3443 bende öyleydim 5 kilo verdim ilk haftalarda doktoruna bulantı hapı yazdır ben serum bile taktırıyorum arada bulantıdan