mombarbie_ Kartanem5613 başlarda olabilir en net 7.haftanizda birsey söylemek doğru olur bazi doktorlar gercekten olumsuz konuşup insanın canını sıkmakta birebir
Kartanem5613 Merve_volkan haftalık deil canım ultrason bakti kendini göstermedi bebek kese var kan idrar iki verdim pazartesi sonuçlar çıkıcak
Kartanem5613 Merve_volkan kendini gostermedi için haftalık degil küçük belliki kese var ama hamileligin tehlikeki dedi
Kartanem5613 mombarbie_ evet ya bide ilk gebelik çok korktum bana düşük tehliken var dedi hastane gözümün önünde karardı istifa ettim sitresten🤦♀️
Gul1616 Kartanem5613 6+5te gittiğimde görememiştim boş gebelik demişti 2 Farklı doktor . sat göre 8+4te gittim bebeği kalbi duydum 1 hafta geç döllenmiş
Guzelszn27 Kartanem5613 ee çok normal değil mi bende 5+3 de gittim keseyi gördü bebek çok küçük daha görünmez bir sıkıntı yok dedi gönderdi
Kartanem5613 Guzelszn27 degil tabikide sende gorunmuyor diyo kese var bebek gorunmedi o tehlikleli işte kan değerlerin çok yüksek dedi
Gamze_30 Mrb ilk gebeliğim ve çatlaklar için hiç bir fikrim yok bilginiz krem yada başka birşey var mı etkili güzel birşey yeni 3 buçuk aylık kullanmak istiyorum pişman olmadan
Kartanem5613 kubrasena kendini gostermedi için haftalık yada kaç günlük oldunu görmedi kese var bebek kendini göstermiyor pazartesi daha net bisi solicem dedi sana
Hmyraltnts Kartanem5613 Son adet tarihine göre hesaplanıyor gebelik canım son adet tarihin ney ona göre belli olur haftası
Kartanem5613 Hatce34 ultrason baktı ya canım benim diğer sistem düştü ora kan değerlerim çok yüksek zatem diğer doktor demisti gebelik süpriz bi şekilde olursa senim tehlikeli geçer
Kartanem5613 Hmyraltnts mayıs 13 oldum canım 20 sinde temizlendim ama 3 ay olucak hangi ay tuttu bilmiyom 6 hafta gecikmisti test yapmistim negatif di ozaman
Hmyraltnts Kartanem5613 Yani en son 3 Ay önce mi adet oldun. Ve şuan bebek yok mu diyor doktor kesenin içinde. Çok değişik ilk defa böyle bir şey duyuyorum