Mide bulantısı, kasık ağrısı, sıcak basması, ani duygu değişimi, uykuların yetersiz gelişi vardı. Mide bulantım adet dönemim de normalde hep olan şey zaten o yüzden hiç şüphelenmedim. Her ay sağolsun eşim bana test yaptırır bu ayda yaptıracaktı ama daha adetime 2 gün var diye ona yok varsada çıkmaz demiştim. Evde yokken yaptım testi banyoya koydum gittim mutfağa. 8 dakika sonra içimden bir şeyler beni dürttü. Neyse bi gideyim yine yoktur ama neyse dedim. Testin üzerinde ki ikinci silik çizgiyi görmemle şoka girmem bir. Ne yapacağımı bilemedim yanlış test mi yaptım acaba falan dedim en sonunda idrak ettim. Sonrası zaten ben ne yapacam diye ağlamakla geçti. Hayır hem çocuk istiyorsun hemde ne yapacam diye ağlıyorsun bunlar hep hormonlardan 😂 Sonra sabah garantileyeyim diye bir daha test yaptım o da pozitif hâlâ inanamıyorum gittim kan verdim onda da 149 u görünce inandım😁 Hep dua etmiştim inşallah evlilik yıl dönümümde olurumda büyük bir sürpriz olur diye evlilik yıl dönümüne 4 gün vardır dayanamadım söyledim 😂