NaimeYilmaz hamileliğimi beklemediğim bir anda öğrendim, vajinal enfeksiyonum vardı ve doktor fitil vermişti. Aynı zamanda eşim de sperm sağlığını kontrol ettirmek istedi, doktora gittiğimiz de bize eşimin sonuçlarının anormal olduğunu söylediler, o gün eşimin morali çok bozulmuştu, ben anlamıştım ama ses çıkarmadım. O gece Allah’a dua ettim Allahım bize de sağlıklı bir evlat nasip et diye en çokta eşim için dua ettim. Fitil kullanırken doktor ilişki yasak demişti bir hafta fitil kullandım ben fitil kullanırken eşim göreve gitmişti. Sonra benim Reglim 7 gün gecikti, ama ben hep şey diyorum doktor fitil reglini geciktirebilir demişti ondandır diyorum hiç aklıma bir bebek olabileceği gelmedi, yılbaşından bir iki gün önce, hala regl olmamıştım. Şansa bakın kı yanımda hiç test yoktu zaten aklıma da gelmiyordu test yapmak,komşuma söyledim bana kesin hamilesin sen dedi ve hamilelik testi verdi. Ben testi yaptım ama negatif olacağından öyle eminim ki pek bakmak istemedim. Sonra bir baktım, çift çizgi ve ben hamileydim. Çok karmaşık hissettim ama en çokta Allah’a şükrettim. Önce korktum Allah’ın bize emanet ettiği bu cana iyi bir anne olabilecek miyim diye, ancak şimdi doğuma 20 gün kaldı ve ben kızımı kucağıma almak için çok heyecanlıyım🥹 çok güzel çok farklı bir duyguymuş bu