Minikmucize13 Ben şu an 7+3 üm doktora dün gittik ve çok şükür kalp atışını duyduk. Doktora bir daha ne zaman geleyim dedim 11.-12. Hafta arası dedi. İlk trimester için çok uzun bir süre değil mi ? Bundan sonra yapmam gereken ilk şey ikili tarama mı. Beslenme için öneriniz var mı? Sizlerin nasıl gidiyor? Hangi aşamadasınız?
denizalismom Minikmucize13 bende 8 haftalıkken girmiştim de 1 ay sonra gel dedi normal bence . Sanırım riskli gebelerde 2 -3 haftaya bir çağırıyorlar. Sağlıklı beslenin sık sık az az yiyin yoksa bulantı ve kusma kaçınılmaz son olur sizin için 🙏🌸
gamzecgr Minikmucize13 12. Hafta da ikili tarama testine alır direk büyük ihtimalle cinsiyeti bile öğrenebilirsiniz biz öyle öğrenmiştik
Sekine24 Minikmucize13 riskli hamilelikte daha çabuk gelmeni isteye bilir doktor. 11-12 hafta çok normal zaten 12 haftada ikili testler oluyo
Sevcan-1 Bende 7 haftada duydum kalbini sonra 12 haftada gittim cinsiyeti öğrendim şimdi doktor 4 hafta sonra gel dedi
Minikmucize13 denizalismom riskli gebeliği mesela kanama Alanı varsa gibi mi ona göre mi belirliyorlar
Sevcan-1 Minikmucize13 benim kızım gösterdi herkes erkek erken gösterir dedi eğer pozisyonu düzgünse gösteriyor
gamzecgr Minikmucize13 evet kanama alanı fazlaysa ve sıkıntılı yerdeyse daha erken görmek istiyor benim mesela ikiz gebelik riskliye giriyor o yüzden 2 haftada bir gidiyorum hep başından beri farklı farklı durumlar olabilir ama kanama sebebi de etkiliyor
Beyzanur4155 Minikmucize13 canım benim 3 düşüğüm var şimdi yine hamileyim ben 10. Haftaya kadar her hafta gideceğim
Kusumoldu Minikmucize13 sadece kanama değil düzensiz kalp atışı daha önceki gebeliklerde düşük gibi sebepler de risk grubu sayılıyor ben öyleyim mesela 2 haftada bir gidiyoruz
Aysnrclk Minikmucize13 benim 3.hamileliğim ilk ikisi kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım . Şu an üçüncü hamileliğim 6+5 ye kalp atışını duydum .Şu an 7 haftalık oldum ve beni 3 hafta sonraya çağırdı .Riskli gebelik bu tarz durumlarda oluyor . Kan sulandırıcı iğne ve coraspin verdi bence endişeleneceğinüz birineydi yok diye düşünüyorum . Asıl riskli olanları her hafta çağırıyorlar . Ama ben böyle bu durum yaşadığım içinde riskli grupta yer almıyorum işinizi ferah tutmanız çok önemli hep dua edelim sağlıklı bebişlerimiz olsun .
ladysaturn Kanaman ,tansiyonun ,sekerin fln varsa diye biliyorum ayrıca plesanta ile ilgili bi sorun olursa diyede riskli gebelik oluyosun bir cok örneği var aklima gelenler bunlar
Evremoz ikizmom94 5. Haftada karından kese gözüktü, 7. Haftada hafif de olsa kalp atışı, 9. Haftada daha net kalp atışı
smnbr Minikmucize13 İlk aşamalarda ayda bir gelmen yeterli demişti bana doktor. Ben de en son 10 haftalıkken gittim. Bugün 13 haftalık. Yarın kontrol var. Doktor cinsiyeti ben görürüm dedi.. ama şu ikili test durumu da var sanırım yarın kan verebilirim.. umarım kötü sonuçlar çıkmaz valla kalbim dayanmaz buna :(
yusufalpmom Minikmucize13 5+4 üm 7+2 ye randevu aldım iple cekıyorum kalp atısını keseyi görmek için aslında en çok merak ettıgım cınsıyetı galıba 🥰
Sevimli-tosbikk yusufalpmom bizde suan 5+3 olduk bugün Salı günü gideceğiz inşallah dua edin kızlar keseyi görelim hayırlısıyla kalp atışını duyalım
Tugce_23 @"Minikmucize13 evet benim kanamam oldu o yüzden doktor 2 haftada bir çağırıyor birde kan uyuşmazlığı var daha dikkatli oluyorum mesela 7. Ayda vurulacağım iğneyi 10 haftalıkksn vurulmuştum
DENIZ_55 Minikmucize13 benim riskli olduğu için ya 1 hafta sonra yada 15 günde bir gidiyorum bebeğin annenin durumuna göre değişiyor canım