ebrunasrullahylmz12211221 mrvsrcn Bende istanbuldayım ama geçen hafta dışarı zaten çıkılmıyodu evde bile duramıyodum
cokkasmabeabi mrvsrcn ayy dümdüz ova orası esmez ki. Ben de 1 ayı geçti herhalde yatamıyorum sabah 5i buluyor uyumam 🥺
mrvsrcn EDAnisa2016 öyle vallahi Allah yardımcımız olsun, ay sonu temizlik kıyafet yıkama çanta hazırlama işleri var inşallah o zamana biraz serinler 😔
mrvsrcn ebrunasrullahylmz12211221 ay benim bir de önümüzdeki hafta içi gebe okulu eğitimi var 3 gün nasıl gideceğim bilmiyorum üşeniyorum sıcaktan 😂
Alkaan5561 Serap-asel ilk başlarda sağ da hiç rahat edemezdim ama şimdi bende sağa yatabiliyorum sağolsun oğlum artık iyice hareketlendigi için sağ sol farketmiyor ben nereye o oraya ,yatamıyorum😁😁
ebrunasrullahylmz12211221 mrvsrcn Online katılma şansın yok mu ben öyle yapıyorum gittiğim hastane biraz uzak git gel yapamıyorum
Devaamine Bende 26 haftaligim bacaklarım sanki kopacak gibi ağrıyor uyuyamıyorum🥹 neyime gerekse bugün kışlık melemen turşu filan yaptım şuan ağrıdan deli oluyorum 🫤
mrvsrcn Devaamine ayyy yapma kizzz valla ben hiç bir is yapmıyorum evi temizleyin diyorum gözüm yemiyor robot süpürge bi süpürüp mop yapıyor ben bi toz aliyorum yalandan bir de lavabo tuvalet tamam anca yapıyorum. Canına mi yazık değil yapma bu senede eksik kalsın
Kubrakarahan mrvsrcn 31 olduk 12 itibariyle nefes darlığı yoruyor ve bel ağrısı resmen 30 da hortladı bu durum ileride napcaz bakalım
mrvsrcn Kubrakarahan o bel ağrısı yok muuu bende birde fıtık var zaten hamilelikle birleşince kombo oldu 😂
muziceanne_ mrvsrcn çok teşekkür ederim gerçketn zor ama olmamasından daha zor değil elhamdulillah yidene 🥰
nurduran42 mrvsrcn muziceanne_ benimde ikiz gebelik şuan 33+5 aşırı sıcak nefes alamıyorum büyüdükçe sürekli duş alıyorum ayaklarım felaket sis ama hepsi minik adamlar için sadece sağlıkla gelsinler inşallah 🤲💞