mrvsrcn Kızlar çok sıcak nefes alamıyorum belim bacaklarım o kadar çok ağrıyor ki ve kızım aşırı hareketli özellikle geceleri canımı çok yakıyor ve daha 31.haftadayım 😭😭😭 sizler nasılsınız
Bernasnli mrvsrcn hahaha bende 31 im dün küfür ediyordum kendi kendime sinirden yatacan yatamıyon kalkacan kalkamıyon sıcak zaten bir yandan
EDAnisa2016 mrvsrcn 35 haftadan 👋 aynı durumdayım oturdum yerde terliyorum nefes alamıyorum sıcaktan duşa girip cıkıyorum devamlı Allahım yardımcımız olsun
nurduran42 mrvsrcn muziceanne_ benimde ikiz gebelik şuan 33+5 aşırı sıcak nefes alamıyorum büyüdükçe sürekli duş alıyorum ayaklarım felaket sis ama hepsi minik adamlar için sadece sağlıkla gelsinler inşallah 🤲💞
ebrunasrullahylmz12211221 Bende 31.haftamdayım sıcaklığı idare ediyorum biz şekil ama sırtımın ağrısından uyuyamıyorum benimki de çok hareketlenmiş bu hafta
mrvsrcn ebrunasrullahylmz12211221 ay ben bu sıcaklığı idare ediyorum birde üstüne grip olmuşum terle soğu vantilatör karşısında yat başım catliyor gerçekten
mrvsrcn Bernasnli ayyy evet yaa evim son kat resmen alev alıyor her yer evin içinde başıma güneş geçtiğini falan düşünüyorum yani o derece sıcak 😂 tek duam havalar soğusun 🥹
muziceanne_ mrvsrcn çok teşekkür ederim gerçketn zor ama olmamasından daha zor değil elhamdulillah yidene 🥰
Serap-asel mrvsrcn valla sırt üstü çok rahat edıyorum bıde sağ tarafa doğru rahat edyrm ben ama arada sola yatyorum
mrvsrcn ebrunasrullahylmz12211221 evet gerçekten zor 3. Trimesterimin kavurucu sıcaklara gelmesi çok üzücü 😂🥹
ebrunasrullahylmz12211221 mrvsrcn Maalesef benim de aynı şekil tam zamanına denk geldik neyse ki 3 gündür hav burda çok güzel esiyo bulutlu sonbahr gibi resmen
mrvsrcn Serap-asel bende sırt üstü çok rahatım sağa sola yatınca benim kız elini kolunu ayağını sokup duruyor acıdan uyanıyorum ama sırt üstünü de doktorlar önermiyor öyle acı içinde bi uyuyup bir uyanıyorum 🥹
Alkaan5561 Serap-asel ilk başlarda sağ da hiç rahat edemezdim ama şimdi bende sağa yatabiliyorum sağolsun oğlum artık iyice hareketlendigi için sağ sol farketmiyor ben nereye o oraya ,yatamıyorum😁😁