Bume Blueberry0 peki beta değeriniz nasıldı benim yavaş yükseliyor ya 6 haftalığın içerisindeyim 287 olmuş bugün
Hicran57 Bume geç döllenme mi sizinkide? 287 ile 6. Hafta mümkün değil çünkü beta değerinize göre 3 haftalık. Benim 428 ile öğrenmiştim 4 haftalıktı çünkü. 2 gün arayla kan vermeye bakın inşallah kimyasal değildir 🤲🏻
Bume Hicran57 belli değil şuan ne olduğu beta hala düşük çıkıyor adetim 11 gün geçti ,geç döllenmedir inşallah başka bir şeyi kaldıramam cidden kötü bi durum kan verdim bugün de progesterona bakılacak ona göre doktorum iyi mi kötü mü söyleyecek
Hicran57 Edaaa123 betayla hafta arasını ölçüyor doktorlar genelde benim 2 gebeliğimde öyleydi sonra kimyasalla sonuçlandı o yüzden öyle dedim size inşallah kimyasal değildir diye çünkğ beta 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor eğer yavaş ilerlerse kimyasal olabiliyor inşallah sizin değildir. Benim ağzım 2 kez yandığı için biliyorum 🥺
Edaaa123 Hicran57 anlıyorum Benim ki 2 günde 2 katı pek artmadı Sat 27.06. İlk betayı 24.07 23 dü 28.07 89 14.08 15000 di ve kese ve bebegi gördüm çok şükür
Bume Hicran57 çok geçmiş olsun evet 500 olması gerekirken 300 bile olmamıştı kimyasal olunca ne oluyor kendiliğinden düşüyor mu yoksa doktorların müdahalesine gerek var mı
Hicran57 Edaaa123 bugün 15000 mi çıktı betanız o zaman gayet ilerliyişi sağlıklı görünüyor herhangi bi düşüş olmamış 🌺