Böyle kolay ve güzel doğum hikayeleri de oldukça fazla gebeler bence bu hikayeleri duymali korkmamali. Benim doğumum da kontrole gittigim günün akşamı gerçekleşti. Rutin kontrol esnasında doktorum 4 cm açıklık var sancın var dedi ama ben hiç bir şey hissetmiyordum. Sonra beni eve yolladı. Evde birkaç saat dinlendim sonra lavaboda hafifçe bir lekelenme geldiğini gördüm doktora yeniden gitme kararı aldık doğumum başlamıştı. Bu süreçte hiç ağrı sancı yok.) Sonra nst de sancim yüksek çıktı ben yine bir şeyler hssetmiyordum ebemin ve doktorumun yönlendirmesiyle birkaç doğru nefes ve ıkınma tekniği sayesinde 15 dakika içerisinde bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun ki benim de böyle güzel bir dogum hikayem oldu bence bunda pozitif düşünmek, iyi olacağına inanmak, ve de en önemlisi Cook hareketli bir gebelik süreci geçirmek vardı. Mutlaka her gün yürüyüş ev işleri vs zaten normalde nasilsam hamileyken de bolca çalıştım. E biraz da psikolojik dayanıklılık :) bebek bekleyen herkese rabbim kolay doğum nasip etsin mutlaka doğum öncesi eğitimlere gidin