Deletedmom381 Eminosa tebrikler 🎊🎉 Sağ Salim kucağınıza da alırsınız (alırız hep birlikte) inşallah 🙏🏻
ant2602 Deletedmom381 5+5 değilmisin canım bende aynıyım netten bir kaç sayfaya baktım hepsi ayrı hesaplıyor biri 9 biri 12 agustos olarak çıkıyor
Deletedmom381 ant2602 Evet 5+6 oldum canım hadi bakalım hayırlısı hangi zamansa sağlıkla o zamanda gelsinler inşallah 🙏🏻 Hastanede 11 Ağustos dedi ne zaman gelecek bakalım 😊
SafaMerve mehtaphamza ultrasyon ve normal kendi haftasının büyüklüğü Arasında 2 hafta kadar farklı olabiliyormuş Bazen bu sıkıntı değilmiş aklında olsun
Sevilay07 Eminosa 5 haftalikken keseleri gördük fakat doktor keselerin icini görmeden ikiz diyemeyiz dedi. 10 günsonra da keselerin icini de gördük
Hande_ates Sevilay07 Merhaba! Bende7+3 üm🥰 bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördüm ama doktor 3 ay dolmadan kalp atışını dinletemem bebeğe zararı olabiliyo dedi.böyle bişey yaşayan varmı?
Sevilay07 Hande_ates canim ben iki doktora birden gidiyorum hatta gecenhafta cok yogunkanamam oldu 4 gun hastanede yattim hergün ultrasona aldilar her seferinde de kalp atisi ni dinledik.bende doktora dedim zarari olurmu diye olmaz dedi
EbruAslan13 Filizismail adetın başlangıcından mı hesapladın kendın🤔 bende saglık ocagına gıttım gebelık kayıt actırmak ıcın adetın basından hesaplıyorlar ama kendı doktorum adetın bıtısınden hesapladı😇