Merveeliyy Dmmddm günüm bir gün geçti hemen test aldık🥰 ve hamileymişim😍 inşaallah siz de öylesinizdir❤️😍
RayFat 5 haftalıkken 5 gün bulantı sonunda kusmalar başladı 😣 bunları çekmeyen hamileler çok şanslı sadece et hamurişi ve ayva mide bulantıma iyi geliyor onun dışında birşey yiyemiyorum kimse sorsan hamilelikte etten tiksindim diyorlar ben tam tersi öğlen akşam et yiyorum 2 haftadır tam bir aslan geliyor etçil yavrum benim 🦁
ant2602 RayFat ben yemek duyunca tiksiniyorum ama yemek önüme gelince müthiş derecede yiyorum 😂🤪. Yeğenim aslan burcu kükreyerek ağlardı. Çok asil bir burç iyiki aslan bebişi oluyor 😊
esraalican0109 4+ 5 teyimm yarın kontrolüm var geçen hafta Cumartesi betam 698 di yarın Benin’imin kesesini görürüm inşallah 🧿🙏🏻
Biology26 EbruAslan13 ne güzel heycanlar geçen yıl benimde son adet tarihim 3 kasımdı bebeğimizi bekliyordk şimdi yanımda yatıyor. 4 ağustosta doğdu😊 Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah❤️
Deryayilmazkahraman Dmmddm evet canım adetten 4 gün önce erken sonuç veren hassas testten yaptım sonuç sonuç pozitif çıktı anında aynı günde de kan verdim 306 çıkmıştı kan l sonucum çok şükür 🙏 senin ne kadar var adetine ?
Mehtapp06 Merhaba Ağustos anneleri ben de 5+5 haftalığım keseyi gördük ama kalp atışları için 7.hafta çağırdı doktor 😊
Sbht_grkm 6+0 haftalık hamileyim. Çocuğum annesi gibi aslan burcu olacak inşallah😊 Allah’ım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻
Deletedmom381 Eminosa tebrikler 🎊🎉 Sağ Salim kucağınıza da alırsınız (alırız hep birlikte) inşallah 🙏🏻