Tazeannevebebegi Merveeliyy ilk bebeğim sayfası varya bu uygulamayı açınca çıkan ilk sayfa orda yazıyo doğuma şu kadar kaldı kaç hafta yazan yerde ☺️
Tazeannevebebegi Merveeliyy Sen bana son adet tarihini söyle ben sana söyliyim doğumun ne zamana geliyo diye 😂
Merveeliyy Deletedmom381 ayyy benimki 5+2 benim doğum tarihim 10 Ağustos bebeğim de 10 Ağustosta doğar inşallah
Merveeliyy Tazeannevebebegi 31 ekim bak ben böyle hesapladım 6+4 felan oluyor ama doktora gittim dün bitişinden başlıyor heralde 5+2 dedi bitişi de 6 kasım
Gul-41 EbruAslan13 ultrasona gore 6+6 ama suan cok basindayim. Doktorla bi tarih konusulmadi tabiki ama uygulama agustos başını gosteriyor
Gul-41 Merveeliyy canim benim 6+6 ama benim tarihlerim boyle seninkinden emin misin ultrasana göre 6+6 ama son adet tarihim 15 ekim
SafaMerve mehtaphamza ultrasyon ve normal kendi haftasının büyüklüğü Arasında 2 hafta kadar farklı olabiliyormuş Bazen bu sıkıntı değilmiş aklında olsun
Tazeannevebebegi Tatlım başlangıcından hesaplnıyo sen şuan 6+1 günlüksün bak istersen burdan kendinde bakabilirsn https://www.hesaplamaci.com/gebelik-hesaplama