Gunay_2412 26+4 haftalik hamileyim bugune kadar hic boyle biwey yawamadm bugun kalbim cok hizli carpiyo devamli deyil ama ara ara hizlandigini hiss ediyorum. Herkes bebek buyudukce olcaksin oyle normal diyo. Sizin boyle halleriniz oldumu normalmi?
Sevgi1985 Gunay_2412 normal canım ben hamile kaldıgımdan bu güne hep oluyor gebelik haftası ilerledikçe sıklaşıyor
Seydaa123456 Gunay_2412 bende 26+4 üm 🌸 doktor cok normal oldugunu hatta nabzımın 120 lere cıkmasının bile normal olabilecegini söyledi hiç endişelenmeyin sıcaklarda tetikliyor tabi carpıntım çok olunca bool su içiyorum hemen düzeliyo suyunuzu sakın ihmal etmeyin saglıkla kucagımıza alalım inşallah ❤️🌸
Sevdaistanbul Gunay_2412 benim de böyle oldu o haftalarda çünkü kanım çok düşmüş kan ilacına başladım hemen geçti şükürler olsun
Gunay_2412 Seydaa123456 amin cok tewekkur ederim her gun en az 2 litre su tuketiyorum ilk defa bugun boyle biwey yawadigim icin korktum🥹
Seydaa123456 Gunay_2412 dedigim gibi çok normal çünkü vücuttaki kan hacmi %25 artıyo kalp bunu tolere etmek için daha çok pompalıyo çok normla
Gunay_2412 Sevdaistanbul evet bende kan ilaci kullaniyorum doktor onerisiyle dedim acaba ondanmi oldu kanim fazlami oldu diye
Yenibirii Gunay_2412 cok normal cunku kan hacmimiz 2 ye katliyor hamilelik döneminde. Kalp da bunu pompalamak icin cok daha fazla guc sarf ediyor o yuzden nabzin da yüksek olur. Benimde carpintimoluyor. Sakinken de nabzim 110larda😅
Derin11 Gunay_2412 17+3 bende de var ama gebelikten dolayı mı bilmiyorum ara ara hızlandığını hissediyorum