Ayse2306- Düşük riskim var kızlar iki gün önce kanamam başladı hastaneye yatırıldım ertesi gün taburcu edildim ama kanamam var ne yapmalıyım doktora tekrar gittim olabilir dedi proteston kullan ağır iş yapma dedi bu şekil olanlar var mı neler yaptınız
Ayazbahar Ayse2306- tuvalet ve yemek dışında ayağa kalkmamaya çalışın ilacınızı düzenli kullanın benim iki haftada kanama alanım geçmişti hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ❤️
Hatice_123456 Ayse2306- doktorun dediği gibi evde dinlen iş yapma başka yapılacak bişe yok ama sagliksizsa düşüyor zaten rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin yavrunuzu
M198935 Ayse2306- cok geçmiş olsun benimde 3.gebdligim ama ilk gebeliğim de 9ay yaptım kanamalar lekeler parça bile düşürdüm ama sapa sağlam dünyaya geldi. Hiç kalkmadım ayağa hep yattım o fitili kullandım yattım
Yigit_Yagiz_Moms Doktorun söylediği bu 2 şeye dikkat et.. evde yapabileceğin başka bişey yok zaten. Bunlara rağmen sağlıksızsa düşer
Ayse2306- Yigit_Yagiz_Moms bundan önce sağlıksız gebelikten düşük yapmıştım inşaAllah sağ Salim herkes kucağına alır bende 🤲🏻
Mzzz Benimde regli gibi kanamam olmuştu iğne falan kullaniyordum hergün ve lavoba hariç hiç kalmadım uzun süre kahverenkli lekelenme şeklindede devam etmişti 🙏 zor zamanlardı ama geçiyor canım 🙏 Allah’ın izni ile 🙏
Ayazbahar Ayse2306- benim evde oğlum var bide bende gündüzleri alttan alıyordum gece içiyordum çok uyku baş dönmesi sersemlik vs yapıyor çünkü
Ayse2306- Ayazbahar doktorum altsan al dedi akşamları eğer kanaman çoğalırsa gündüzleri de al dedi siz neye göre günde 2 defa içiyorsunuz ilk günden mi günde iki tane aldınız yoksa sonra fan mı iki oldu
Ebruebos Eğer sağlıksız gebelikse düşer ama sağlıklıysa tutunur. Rahat olmaya çalışın sistrese sokmayın kendinizi.Maalesef kan görünce insan çok korkuyor.
Ebruebos Ayse2306- kese büyümesinde ve bebek büyümesinde sıkıntı yoksa rahat ol. Kesenin şekli bozulmaya başlıyor düşük durumunda. Maalesef bende öyle oldu.
Ayazbahar Ayse2306- ben hastanede yattım bi gece kanamadan dolayı hastaneden çıkıncada günde 3 kere kullanmaya başladım sabah öğle akşam kanama alanım geçti ama 11. Haftaya kadar kullanmaya devam dedi doktorum