Meneksem Kızlar bugün doktora gittim alttan muayene yaptı sonra da rahim filmi istedi açıkcası korkuyorum çektirenler nasıl yapıldı acaba bilgi verebilir misiniz? Bi yan etkisi var mı ya da sakıncalı mı ? İğne verir diye bekliyordum fakat vermedi
aslii57 Meneksem rahim filminden sonra kendiliğinden hamile kalanlar da oluyor canım Dr doğru olanı yapmış tüplerin acikmi kontrol ettikten sonra tedaviye başlar. Rahim filmi istersen anestezili çekiliyor benim ağrım olmuştu anestezisiz yaptım ama ağrısı olmayan da oluyor
dudaktan_kalbe25 Meneksem anestezili yapacaksa hic bisey olmuyor ama bayıltmadan yaparsa o cok acıtıyormus ve dogru da cıkmıyormuş zaten yaptırmısken öyle yaptır bnce.
edasontr Meneksem cnm ben anastezisiz cekıldm sol tupum tıkalı cıktı acıdan actıramadm evet adet sancısı gbi 10 katı ve 5 sanıye suruyor ama ben ayaga kalktım bayılacak raddeye geldm basım dondu ısal oldjm karnım agrıdı kotu oldum ben herkeste aynı olmaz ama bnm tıkalıydı senin acıksa birsey olmaz ama istersen anastezili çektir
Linoosh Meneksem korkutmak gibi olacak ama benim çok asiri agrili oldu yanınızda ped götürün kanama oluyor bir miktar cekimden sonra
Meneksem aslii57 inşallah iyi bi doktordur çok mu ağrınız olmuştu rahim filminden sonra mı hamile kaldınız
edasontr Meneksem hyr yaptırmadm tıkalı tek tuplede gbelık olusablıyormus suan femara kullanıyorum insallah sagda yumurtam gelisirde hanile kalırım 🥰🤲🏻
dudaktan_kalbe25 Meneksem galiba girio🤣 bnde bayıldıgım icin bilmiyorum ama zaten ki girio o yüzden bayılmadan yapınca cok acıyormus kendini sıkıyormussun dogru sonuc cıkmıyormus bayıltmalarında sebebi bu zaten
Meneksem dudaktan_kalbe25 😂 tüh girmese iyiydi neyse hayırlısı olsun hakkımızda sen bu şekilde mi hamile kaldın çektirdikten sonra
Mzzz Anestezisiz oldum zaten acısıda ağrısıda çok kısa sürüyor abartılcak kadar değil ayrıca sonuçları doğru çıkariyor doğru çıkarmasa kimseye anestezisiz uygulanmazdı ama tabi anestezili daha rahat olur ister istemez stres yapıyorsun 🙏😇
Meneksem Linoosh yaaaa tamam alırım iyi ki dedin canım sağolasın ben şeyi de merak ediyorum diyelim ki ben 1 hafta önce ki ilişkiden hamile kaldım bunu bilemem acaba bi yan etkisi olur mu kan falan da geliyor dedin ürktüm
dudaktan_kalbe25 Meneksem keskee nerde o günlerr😂 tüp bebek yaptırcaktık bnmde cekilmem lazmdı allahtan bende bise cıkmadı hanile de kalmadım eşimin sperm sayısı düsük die tüp bebek yaptırdık tuttu sükürr🥰
Meneksem dudaktan_kalbe25 buna da şükür inş bende de bir şey çıkmaz alttan muayene yaptı dün doktor bugün kahverengi leke geliyor Dünden beri niye anlamadım
cutecik Meneksem anestezili çektirdim ne bir ağrı nede bişey oldu korkulacak hiç bişey yok sol tüpüm tıkalıydı sağ tüpte yeterliydi 3 ay sonra hamile kaldım umarım darısı başına olur cnm cidden hiç korkma anestezide de çok kısa bir süre uyutuluyosun o kdr
Meneksem cutecik tamam canım bende anestezili yaptıracağım büyük ihtimal inşallah benim de bi bebeğim olur bende bi etli var hamileymiş sürekli beni şey yapıyor alt üst oldu moralim