Htc_snn Slnaycn bnmde ikinci ilki gibi değil hiç bişi yapasım yok bnmki 1 yaşında Daha çok yoruyo ve bnde taşınacağım
Slnaycn Htc_snn Allah kolaylık versin inşallah. Eşyalarım nakliyeye verildi bende anneme geldim Allah razı olsun dinleniyorum biraz 🙏
Htc_snn Slnaycn benim eşyalar hep dışardan mağazadan gelicem kayınvalidemle yaşıyorum yatak odam ve bi ton mutfak eşyaları odamda beyaz eşya dahil zaten taşındığım yer bi alt kat 😅 iyi mi kötü mi bilmiyorum allah yardımcımız olsun
1cocuklumom Slnaycn kesinlikle ben 11 haftalık olduk ilkinde asla böyle değildim tatile bile gitmiştim şimdi şu içmeye bile zorla bi de grip olmuşum nefes almak bile lüks Şuanda
Slnaycn 1cocuklumom geçmiş olsun canım 🙏 yasa bağlıyorum ya ilkinde 24 tum şimdi 31 yaşındayım yaslanmisim enerjim yok 😬
Slnaycn 1cocuklumom yaa ben direkt ona ve sıcaklara baglamistim ama demek başka sebepler var 😬 bilemedim valla elbet geçecek diyorum
MerveTeyze Slnaycn çocuğun ütüsü günlerdir bitmiyor yarım saat ayakta kalsam içim çekiliyor gidip oturmam gerekiyor hiç bir şeye halim yok