Kubra0505 Gunes17 benimde ikinci olucak alalh nasip ederse ilki kolaydı diyebilirim gece 11 de karın ağrısıyla başladı 3 de hastaneye gittim 3:40 da doğdu kendi sancımdı 8,5 cm açıkla gitmiştim hastaneye. Şimdi ikinciye hamileyim korkuyomuyum evet 😄
Gunes17 Kubra0505 bende çok korktum hele suni alcam diye ağladım bile ama boşuna uzmusum kendimi çok çok kolay oldu ilkinde 5 dikisi olan ben ikincide hiç dikiş olmadı
Kubra0505 Gunes17 yaaaa ne güzel inşallah benimde kolay olur dün lekelenmem oldu alttan muayene ettikten sonra ama bugün ne sancı ne bişe
Gunes17 Kubra0505 himm ben 2 gebeligimde de hiç çatı olmadan doğum yaptım o yüzden neden olduğundan kaynaklandigi hakkinda bilgim yok
hunilimom Girlmomboymom ilkinde 41 de suyum geldi gittim 6-7 saat bekledik sancım siddetlenmedi suni verdiler 5 saatte doğurdum daha kolaydı 2. De 39+6 kontrole diye gittim açıklıka bakmıştı pazartesi cuma tekrar baktı 3 cm dogurmak istermisin dedi bende olur hatta çok iyi olur dedim öğlen 2 de takıldı 19.25 de doğurdum ama doktorum beni bekletti biraz strese girme gece yorulma diye suniyi kapattı yoksa daha erken olur du benim 2. De ıkınma hissi gelmedi o yüzden ikinamadim benim için tek zorluk oydu
Elisaden İlkinde ölüyorum zannettim ama ikincisi nasıl oldu anlamadım sancı bile o kadar zor değildi çok kolaydı diyebilirim şimdi üçüncüyü merak ediyorum 🥰🤣