1melekannesi3858 Aysegul_3838 valla ilk Cevat beye gidiyordum o gitti sonra erdem şahine gittim oda iyi ama izine çıkacağı için bende 3 günde bi muayne olduğum için Hüseyin aksoyw gidecem
1melekannesi3858 Aysegul_3838 asko bilgin olsun en az 3 kere muayne olman gerek belkide 4 kere yoksa kabul etmiyo sehir hastanesi takibi başka hastanede doğumu orfa olunca
Aysegul_3838 1melekannesi3858 ilk aylarimda gitmiştim bunu daha öncede duydum kıvanç beye sordum alakası yok istediğin yerde doğum yapabilirsiniz dedi
Aysegul_3838 1melekannesi3858 aynen gidiyorum zaten de yine de bu doğum yapmadan giderim bakalım ne diyecekler
1melekannesi3858 Aysegul_3838 hayırlısı olsun canın kız ben 36+5 haftalik hamileyim de artık doğurmak istiyorum doğumu başlatmak için ne yapiyim ya
Aysegul_3838 1melekannesi3858 amin inşaallah cnm valla 35+1 deyim bende çok bunaldım iki çocuk daha olunca çok Zor oluyor 37 ye bı geleyim de hurma ye egzersizler yap merdiven in çık yerleri viledayla değil de çömel de sil elinle zor olacak ama yap bol ilişki bide
1melekannesi3858 Aysegul_3838 bende serklaj var ondan dolayı korkuyorum serklaja zarar gelmez galiba değil mi pazartesi doktora soracam çok daralıyorum artık ya olacak gibi değil valla
Aysegul_3838 1melekannesi3858 neden ki ama bu sizin için çok basit olmalı çünkü doğum var o zaman ne yapacaksınız
1melekannesi3858 Aysegul_3838 gerçekten aynen öyle dikiş de önceki doktorum doğumda dedi pazartesi de Hüseyin aksoya gidecem diyecem yani serklajimi alın ozmn nornal doğum diyorsanız gelsin yoksa nasıl gelsin diyecem
Aysegul_3838 1melekannesi3858 ha öylemi doğumdan önce alınması mi lazım hiç yaşamadım bilmiyorum cnm inanki
reggioemiliaa Arkadaşlar bebek besigii ihtiyacı olan var mı? Bir adet çilek mocha ahşap bebek beşiği yatağı ve seti mevcut bir de sallanan ferforje beşik ihtiyacı olanlar benimle iletişime.gecsin lütfen tasinacagim yakında o sebeple buradan duyurmak istedim